nåt fel när ja uppdaterar.

ja har uppdaterat rätt flitigt de senaste dagarna, så tänkte ja bara: ja kanske ska kolla hur inläggen ser ut när jag updaterat från mobilen? Så då skulle ja kika men inläggen efter de ja gjorde va typ fett gamla! Så ja tror dom hamnat nånstans längre bak i bloggen. Skit störigt! 
 
 
Ja har iaf kört skoter i helgen å igår bjöd ja ut jonas på middag :) Slänger in lite bilder på de å hoppas att dehär inlägget hamnar rätt =) 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lilly

Min blogg går inte ens att kolla via mobilen. Det är också döstörigt. Har tagit upp det med blogg.se men då skrev dom bara att det inte ska gå att kolla just den designen via mobilen. Bara what!!! :o

Svar: men fan va kasst! :O man kanske skulle bytt?
Sandra

2014-02-24 @ 07:04:13
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
Postat av: Lilly

Bytt till vad? Jag är forever fast på blogg.se. xD Men ja det är riktigt kasst med tanke på hur många som har internet på sina mobiler idag. Dom visar ju bara att dom inte hänger med riktigt i tiden.

2014-02-24 @ 20:56:44
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
Postat av: Lilly

Nu funderar jag dock på att byta på riktigt. Dock vet jag inte till vilken än. Självklart en där man kan ändra design hur man själv vill. Men det tänker jag inte göra förrens jag har jobb, längre hår och där med mår bättre än jag gör nu. Vill ha en ny start där jag inte har skrivit ut någon äcklig ångest.

Svar: nä, ja ångrar lite att ja gått ut me ångest mm här i bloggen men men, de e ju skönt å skriva av sig =)
Sandra

2014-02-27 @ 20:05:23
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
Postat av: Lilly

Jo men precis. Fan har kollat andra bloggportaler men blogg.se verkar vara den enda som är reklamfri i sin design. :( Skit!

2014-03-02 @ 19:21:37
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0