:)

Idag vaknade ja å kände glädje i hela kroppen!  Klev upp, kolla mig i spegeln å log. 
 Fläckar över hela kroppen, celluliter,  oönskat 'fett' här å där men öppnar munnen å säger 
"jag duger som jag är ".  

De kändes så konstigt men så bra!  De ska jag göra varje dag. Till å med de dagarna man inte känner att man duger som man är. 

Har nyss kommit hem från en vända på gymmet å äter superfrukost å förbereder lunchen. 
Sen ska ja på världens bästa jobb!! 

Puss å kram 


Jag gör slut.

Först trodde jag att Mia va här för att hjälpa mig, för att vara snäll. Det har jag hållit fast för länge nu. Ja, hur länge är det nu? Hur många år har jag backat upp någon som inte ens tycker jag duger som jag är. Det är därför jag nu tänker göra slut med dig Mia. Jag vill inte ha dig i mitt liv mer, inte på något vis. Jag vill inte att du ska dyka upp här hemma på måndagkvällarna när jag känner mig som mest ensam. Du luras ju bara! Du vill inte alls umgås med mig å bara mysa å äta lite. Du får det lätt att gå över styr å jag vet att du gör det med meningen.
  Jag tog en paus med dig förut men då blev ja närmare vän med Ana. Vi funkade inte alls bra ihop å jag saknade dig. Ana ville ha kvar mig i sitt gäng men jag backade upp dig, åter igen, å gick tillbaka till dig.
 
Men nu vill jag göra slut på riktigt å jag vill inte att du ska komma å "hjälpa" mig nå mer. Jag vill att du ska stanna där du komifrån, jag vill inte ens att du ska viska ett enda litet ord till mig igen eller hejja på mig när vi möts.
Jag vill inte ha något alls med varken dig eller Ana att göra mer!
   Jag ska inte ljuga, jag kommer sakna dig som fan, å jag kommer vela le mot dig å säga hej jag med, men snälla.. Le inte du först så jag måste le tillbaka. Snälla Mia, hjälp mig här! Du måste förstå att det är de bästa för mig. Men du förstår väl inte, för du är inte färdig med mig, blir du nånsin färdig med nån? Tycker du nånsin att nån är vacker å duger som den är? Jag tror inte de Mia. Jag hoppas du låter mig gå nu, å att du INTE trakkar nån annan tjej å får henne att må så dåligt som mig.
 
 
 
Å nu har jag gjort slut med dig öppet så jag hoppas du inte vågar se åt mitt håll mer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag tänker skina UTAN dig nu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

wrup

Ja är inte ett fan av wrup brallor. Fine, dom kanske ger effekt på en som inte har en speciellt formad rumpa, men vad vet jag? ;) 

 Iaf, de e som push up bharna bombshell!  De tycker ja också e så fejk. Å speciellt, borde man inte tycka de som tjej? Som bär kläderna? 
Wow! Vilka rattar! Så utan bh, nada. 
Wow! Vilken röv! Så utan wrup,  flatscreen ass. 

Jag köpte ett par för att testa förut, just för att ja tyckte de va en kul grej. Sen har ja ändrat uppfattning. Ja har använt dessa byxor kanske 4 gånger typ som tights med nån lång tröja över. För ja vill ju inte att folk ska se sömmarna å tro ja har en snygg röv pga de ja har på mig ;) iaf. 
Dom byxorna gav mig ingen effekt, för dom sitter inte som dom ska på mig. 
Sömmen dom går under rumpan å ska 'lyfta upp' hamnar en bit uppe på skinkan om ja ska ha midjan på rätt plats. Om ja väljer att ha sömmen rätt så e de asscrak from hell. Ha ha!  


Jaja de här e va ja tycker å tänker iaf. Men dom som gillar byxorna får såklart ha dom! :) snart kommer iaf alla killar få veta varför alla har runda formade rövar helt plötsligt ;) fy så bra se känns!

Vaknade innan väckarklockan idag. Hade ställt den på 07.00 men vakna 06,20!
Då va de bara å kliva upp å gå till gymmet :)  de e så skönt att ja har kommit till att de e kul å gå på gymmet å inte bara ett måste å att de e jobbigt.  Ja tycker de e skit skönt att starta dagen med att gå i den friska luften dit upp å att köra ett svettigt pass :) sen slappa med frukost å ingen stress alls! 

Nu ska ja klä mig å gå till salongen :) hoppas ni får en bra dag!  


Gymgrossisten!

När ja sluta jobba idag svängde ja förbi Time å hämta ut mitt paket från Gymgrossisten! Efter de drog ja till Jocke å Angelina som bjöd mig på mat! han e händig min bror, för han gjorde egen panerad fisk!! duktig! :D 
 
 
 
inte bästa bilden :D haha.. men blev iaf "fettförbrännande" till mig. wake up pills till jonas, å mig.. en ny shake som har plats för pulvet å piller samt bars! dom e mest för å ha i väskan å på salongen då man inte har nå mellanmål =) Hoppas dom e goda! 
 
 
 
 

sorgliga mänsklighet.

Läste en artiken om en tjej som hade skägg nu på morgonen, å ja tyckte hon va skit strong som behöll skägget å sa " alla ska få se ut som man vill". Å de e ju helt rätt! varför ska man inte få göra det? 
 Så läser jag kommentarerna å flera stycken taggar kompisar å skrattar å kommenterar dumma saker som "varför rakar man inte bort de ? skit fult ju" "hon e portad för mig iaf" "hahaha fan va fult" "mer skägg än dig ju -tagg-" mm. Å en kille som skriver såhär...
 
 
ehm.. va? de e du som e lagomt korkad! 
 
Som kommentar slänge ja ut en selfie på mig själv å skrev
 
 
Jag blir så arg å ledsen att folk kan vara så jävla trångsynta! Det är sorgligt att dom kan yttra sig så. 
  Det jag ofta får höra.. eller ja, höra å höra.. man märker, är iaf att man är inte lika fin, man är inte lika snäll, omtänksam, trevlig å man är en person som är osäker i sig själv som vill spöka ut sig pga sina känslor.
jag har även fått kommentaren " ja men du har väl så mycket tatueringar för att man inte ska lägga märke till din vitiligo lika mycket?"  NEJ NEJ NEJ NEJ Å ÅTER IGEN NEJ!
 
Det jag kan säga, å vara världens ego i vissas ögon, de är att:
- jag är snäll. översrivet snäll faktiskt.
- jag är omtänksam å bryr mig mycket om hur andra har det, inte bara nära å kära.
- jag är fin. Å de speglar sig i min utsida för att insidan e så jävla fin. där finns det inte mycket mörker.
- jag er väldigt trevlig också! men då det kommer till personer som inte är så trevliga mot mig som man kämpar för att de ska se ens fina insida, då kanske ja slutar va så tevlig tillbaka tillslut. Då man inte blir trevligt bemött själv.
- jag har varit osäker i mig själv. jag har mått dåligt på grund av mobbning. För min övervikt å för mina fläckar. Sen har jag mått dåligt av alla dumma kommentarer som ovanstående. Att man spökar ut sig, de är bara en fas i livet å att man är så mycket finare utan skrot i ansiktet å tatueringar överallt. Man ska vara mer naturlig.
     Men vet ni vad?  Det här är det naturliga för mig. Det här är inte bara en fas i mitt liv, utan det är en livsstil. jag är ett konstverk. 
 
Låt alla vara som dom är. Fördommar å att vara trångsynt kommer alltid at finnas kvar. Men som en vuxen människa å förebild för barn å barnbarn så kan man hålla sånt för sig själv. 
  Jag minns att när jag var liten hade vi en hyresgäst som var värsta punkarn! hon hade as mkt smink, nitar överallt, piercingar å skinnjacka, trasiga jenas mm.  Å ja vart så impad av henne å sa till mamma; så där vill ja också se ut när jag blir stor. Å de enda mamma sa till svar va att " då tänker jag också göra det". 
 
När ja kommite hem med en ring i läppen, i näsan, hål i tungan, tatuerat mig mm har de inte vart nå snack om saken. Jag har alltid fått höra att " du är så fin".  Dom körde mig på fest klädd i nätstrumpbyxor, stayups, kortkort, höga stövlar, u-ringat linne, å skinnjacka. Inga problem där inte. Utan bara "du är så fin".
LÅT ALLA KÄNNA SIG FIN I DEN MAN ÄR.
 
Min alternativa period började då det inte var lika accepterat. Så idag, då de ndå finns kvar mkt skit i luften, så är de mcyekt lättare att ha en ring i näsan, tatueringar å annorlunda kläder. Men ja kan tänka mig att dom får höra mycket skit där också. 
 
   På tar om detta så läste ja även en artiken om att dom vill ha skoluniform på skolorna här i stan för att man inte ska bli retad för hur man klär sig. Å här återkommer det. Vem är det som lärt barnen att de inte är okej att klä sig olika? Jo, säkert föräldrarna.   När dom står hemma i garderoben som liten å tar ut en gul tröja å ett par snorgröna byxor å vill ha en orange väst till de å mamma eller pappa säger " stopp stopp de där kan du inte ha på dig" å ger barnen en perfekt matchande outfit. DÄR kommer det ifrån.
Så istället för att man ska införskaffa en uniform så kan man väl lära barn på RIKTIGT vad mobbing är å vad det gör med människor. 
Att jag blev mobbad ledde till svår bulimi. det är inte över än idag då, ursäkta, dumm jävlar runtomkring, ibland uttrycker sig så korkat å rivet upp de sår som just har läkt. 
 
Tänk på alla andra. Tänk på att fastän man, som jag, går med huvudet högt å vet att man är bra som man är så kan det finnas ett sår som e jävligt lätt att riva upp. De kanske handlar om värre saker än de jag har att komma med. De kanske kan leda till att denna personen tar sitt liv. Eller annat, som kanske är litet i dina ögon men så otroligt stort i en annans.
 
Det jag hoppas att alla som blir kränkta för den dom är gör, å börjar tänka, precis som jag intalat mig själv nu..; 
Det är inte mig det är fel på. Det är henne/honom det är synd om som inte får en chans att lära känna å släppa in den riktiga jag i hennes/hans liv. Det är inte mig det är fel på. 
 
 
 

gym day done today!

Har nyss kommit från gymmet å sitter med gofrullen å e sugen på kaffe! Men de får vänta tills ja e på salongen. 

Idag körde ja ett axel å rygg pass. Kan inte träna ikväll för ja ska till min bror å angelina på middag :) superdupermegakul! Hoppas de inte e våfflor..  Ja gillar inte våfflor..😩 

Idag åkte iaf träningsbyxor av å ja tog på mig shorts istället. Sjukt skönt :) 


Kurs idag!

stack på hurs 18,30 på Clarion idag. De va Wella som hade freelights å ljusfärg åså. Lite färgtips å appliceringar åså. De va kul men dom gjorde inte så stora förändringar.
Dom sa flera gånger; vi hade 6 stycken tjejer som va i stort sätt ofärgade som vi gjorde om.
Jaha..? vi som jobbar får nästan aldrig in ofärgade tjejer. utan dom som har 5 lager hemmafärgat mörkbrunt å vill bli ljusa, då hjälper de inte att veta färgblandningar å tekniker för orört hår för de kan man redan.
 
aja, man får väl chansa sig fram ;)
 
Sen blir ja så le på hur folk kan bete sig! Jag känner inga frisörer i denhär staden. Ja vet vem oscar är å han har hjälpt mig med lite färgtips åså å de e ja super tacksam över, å han hejja ja på idag åså, men ingen annan känner ja. Så de e ingen som tar för sig att le tillbaka eller ge en ett hej när man möter dom med blicken å ett leende..
 sen när vi skulle in å sätta oss så gick de två tjejer framför mig som fick mot främre raden å dit tänkte ja också gå, men så tränger sig en tjej bakom mig förbi å sätter sig breve dom. moget? nä. för de fanns två platser till å ja hade ndå inte tänkt sätta mig i deras knä.. -.-  brudar alltså...
 
Å sen blir ja så less på bristen av respekt som så många verkar ha!
De va unga tjejer som va modeller, å tänk att sitta på en scen med strålkastare mot en å ALLA 60 PERS KOLLAR PÅ EN?! de e as starkt gjort. Å man såg obehaget å svettpärlorna i pannan på många av dom. Men dom gjorde det ndå.  Men.. nu till bristen av respekten... När dom kliver upp på scen, kanske har lite svårt att gå i klackar, kanske inte blivit as snyggt stylad i håret eller har en klänning som inte e den snyggast mm, men detta är ju en catwalk!!, nä, då börjar flerastycken skratta å fnittra åså.
Dom kanske inte skrattade just åt tjejen som klev upp just då, de kanske va nå kul internt skämt eller liknande. Men tänk för henne som precis kliver upp på scen å folk börjar skratta? Hur kan man inte ta åt sig då...
 
 
 
Nä, nu är ja iaf hemma på plats å ska äta keso med jordgubbar innan ja går å lägger mig =) Gonatt!
 

middag på salongen

Sitter precis å äter middag på salongen. Har storstädat å ska va på kurs om en timma! De ska bli skoj :) 
 blondering ljusfärgning å freelights :) så man får en update i de.  
De e prefekt nu inför vår å sommar när alla vill bli ljusa. 

Dagens middag: kycklingbiffar couscous sallad å citronsås på yoghurt. 
sommar frukost

Idag laxar ja till det med jordgubbar på gröten :) så gott! Hittade en låda i frysen som ja alltid trott va en matlåda till Jonas, men så va de jordgubbar. Lucky me!  :D 
vitiligo

Varför ska de behöva vara så att en modell har vitiligo innan folk ska se de vackra med de? Å 'acceptera' de?  

hon är as vacker å en förebild för oss med vitiligo, att våga visa upp de å skita i alla dumma kommentarer. Men alla andra som inte har sjukdomen tycker de e as häftigt nu när en modell har de. Suck söndag = vilodag

nashi päron å bananglass kvällen till ära 


testning!

Nä, de är inte nån vanilj kräm, de e balsam med kokosolja i! De ska vara super bra för håret så ja tänkte testa :) kan råkat ta för mkt kokos men då får ja testa igen framöver med lite mindre. 


Denna helg har gått super fort!!  Så tråkigt :( men har fått vara med Jonas iaf å de gör mig glad :) 
 Fredag blev en hemma kväll, vi delade på en öl å kollade på film å laddade upp för en dag i fjällen. Men de blev inge av, de gick inte att lasta Jonas skoter på flaket hans.. Men vi testade ju iaf, haha! 😁 sen var vi ju uppe å vaken å kunde ta vara på dagen :) å de gjorde vi! 

slappis lördag

Ställde klockan gör å åka till fjällen idag. Pappa hade redan kört upp min skoter så de va bara till å lasta Jonas å åka. Men...  hans bil va lite mindre än vi trodde eller så va skotern större. För den gick inte upp på flaket. Haha!  Så vi blev hemma.. 
 Det ledde till att vi åkte på Oktan å gjorde av med pengar,  sen på hm å efter de blev de fika hos pixie Therese å David. 

Bra dag ndå :) ikväll har vi tvättstugan men de kan hända att den avbokas ;) 


halleluja helg!

NU Gör ja helg!  Wei!  

Klev upp med Jonas i morse å drog å körde, ni vet vad!!,  morgoncardio!  fick bli ett kortare pass pga stress men bättre än inget. 

 

Å nu kokar ja av ilska för de går inte att klicka breve bilden man lägger upp för att lägga upp en till eller skriva nåt.... Nån mer med de problemet?!  Har en Sony z2. 

Aja...

Slänger väl bara upp en bild nu då..!  Sen ska ba till mamma å få massage. Braaaaaaaaa dag! puh!

Svettlöken Sandra här!  Fyfan vilket skönt morgonpass. Älskar att kliva upp å starta dagen med att svettas!  Å sen mår man så bra resten av dagen :) 
 Ja börjar 12,30 idag men klev upp 6,50 för att ta ut Jonas snus ur ugnen å sen köra morgoncardio. 
Nu ska ja ta en behövlig dusch...  För nu e man snuskig! Haha :) 


tack för idag!

Är redan klar med dagens kunder å knallar nu till gymmet. 

Första kund va Elin som skulle ha ombre å sen Sandra klippning. Efter de hade vi lite å göra så ja gjorde en blonderingstvätt på Lovisa så hon inte behövde vara så mörk :) 


WANT!! JFR.se


ännu en solig morgon!

Vårvädret e fortfarande kvar å de känns väldigt 'påskigt ' så undra hur påskägget kommer vara i år?  ja hoppas iaf på mer snö. 


Grötfrulle å ägg å citronvatten. Bra start på dagen :) äter man bra en dag så får man inga behov dagen efter. 

Tex, många måndagar brukar ja få bakslag å överäta / hetsäta å kräkas upp den maten som följd. De resulterar i att tisdagen blir en dag då ja e super hungrig å om ja inte äter bra då så blir de ännu en 'proppa i mig mat' dag. 
Så ja älskar när ja har fokus å e medveten om hur allt funkar å att ja inte faller dit. Då va dagen snart slut.

Regnbågsfile med citronsaft i ugnen. Hur jävla gott som helst! Matlåda för några dagar :) Efter maten fixade ja snus åt Jonas å efter de tog jag en promenad. De va så skönt i luften så de va skönare än att va inne vid tvn :) 

Nu har ja duschat, sitter  med en kopp te å har ätit frukt. 

Men härliga måndag!

Dagen börja med en puss en kram lite kläm här är där å ett Hejdå. Sen låstes dörren till ensamheten :( men lycklig är ja iaf!  :) för att räkna ner dagarna å längta har sin charm ibland. Speciellt när de känns som veckan kommer gå fort :) 


 Dagens morgon kondis gick super!  Körde på lika hårt som vanligt fast ja varje måndag försöker övertala mig själv att ja har ont nånstans eller e sjuk bara för att man e en latmask. Men kommer därifrån med lika bra resultat varje dag :) 

  Nu är ja hemkommen från mitt benpass å ska göra matlådor!  


Då va torsdagen snart slut.

Denhär veckan har gått apa fort! D eva ju måndag igår typ =) 
 ja har nyss kommit från gymmet iaf, men märkte nu när ja skulle ta en shake att ja glömde min flaska på gymmet!!! big no no no ! så jävla sämst.. men super hero Mica skulle hämta den :D <3 
 
Sitter nu med ansiktsmask, te & shapeup tidningen. samt chattar på ätstörningszonen på hemsidan tjejzonen. Skit bra för den som inte vill eller känner sig redo för att prata med nån omkring. (i mitt fall gör ja inte de för att inte dra in nån i mitt mörker ;) ) närå inte riktigt.. men iaf. skönt att prata med nån utan att behöva göra personen orolig.
 
 
 
selfie från idag 
 
 
 
 
Ska fortsätta skriva med vem de nu e, å njuta av mitt te =) Hoppas även jonas kommer hem snart <3
 
 
 
 

Thailand!

lite thailand flashbacks. 
 
 
 

snart helg!

Idag e de sista jobbdagen, sen tar jag helg ! För imorgon ska jag å Jonas iväg å köra skoter!!! hoppas ja iaf..De kanske inte e nå bra före å då e de ju bara onödiga pengar att åka iväg.. De kanske har vart den sämsta vintern nånsin här hemma. de går ju knappt köra över fjället mellan Gräftån å Arådalen, vilket vi gör varje påsk. Suck.. 
 
Iaf så har ja nyss slängt i mig frulle efter morgoncardio. götttt! Känns så bra att vara på banan, å ännu bättre att träna själv. Orkar inte gå på gymmet med massa folk.  Ja tycker de e skönt å köra själv, egen takt, inte behöva vänta på maskiner å att bara ha sig själv i centrum. De räcker med att de e flera andra på gymmet som kanske kör de man vill ha så man behöver ju inte köa fyra pers -.-  Å ja, de e ju skönt å va i sitt eget nu. 
 
stor del av min vardag är ju nu jobb å träning. Därför blir de kanske inte så mkt mer snack än så här.. men ska försöka inte snöa in på bar de ;) 
 
 
Igår vart jag iaf hembjuden på middag hos storebror å hans tjej angelina (även kallad Sven från å med nu). ja fick hemgjorda burgare som va super smaskens! De e också en bra grej (åter till träning)... jag går inte på nån diet eller så, så ja behöver inte tacka nej till sånt lyx som att bli hembjuden! fine, ja äter inte allt, å ja smäller inte i mig å hålller mig på en bra nivå av intag varje dag..  ett strikt matschema skulle inte vara hälsosamt för min del. 
förbjudet å ikke förbjudet kan inte finnas i min värld idag. 
 
 
 
 

GOD morgon!

Hej hopp gummisnopp!
 Är uppe med tuppen idag men de funka finfint med en bra inställning när man går å lägger sig =) 
Börjar 11 men klev upp 7 för å köra på min morgoncardio. De går skit bra å kliva upp då ja gjort så sen i oktober ungefär. Ofc med lite glapp imellanåt, kassa dagar då man inte vart possitiv till tidig morgon kvällen innan. Men bara man e uppe en måndag så tycker ja resten av dagarna funkar okej =) 
 
Nu ska ja käka gofrulle som består av ägg å gröt med bär. Smarrans ! Istället för mjölk har ja 1msk cocosfett, super mumma! 
 
 
 
två mysbilder från helgen.
 

Nostalgi!

Kolla genom lite inlägg å bilder frn 2012. Otroligt underhållande! :D 
 
 
älsklings nallen knycker mitt gosedjur!
 
 
 
Min skoter ja kalla för mammabrunte! Ja kunde sladda som fan me den. haha :D 
 
 
Mys dag me mamma å longboarden <3
 
ett bevis på att ja efullt normal.
 
 
ja ser ut som AnnoyingOrange. ni vet väl ve de e ? höhööhöh
 
 
 
äh. nu ska ja stänga igen datorn å sova. nattinatti! 
 
 
 
 
 
 

måndagsångest, näe!

Ny dag, ny vecka å kanske början på ett nytt liv? för de har väl alla varje måndag. haha. 
 Har ni nånsin vart på ett gym en måndag? helt kasst.. Men denna måndag morgon va de inte alls mkt folk.. skumt! å sen när ja träna på kvällen va de inte heller super mkt, mer än en annan dag i veckan men lite för att va en måndag. 
  Körde iaf på ett ben å rumpa pass som gick as bra! Mina skinkor skakade medan ja körde å ja har gått upp två kg i vikt när ja kör benböj. tummen upp! 
Imorgon blir de bara morogn kondis då ja ska hem till mamma i valla efter jobbet. Jonas e ju bort å jobbar å ja känner mig så ensam när ja e hemma själv såhär mkt så ja ska känna mig lite värdefull å omtyckt igen så tänkte att mamma ska ge mig dom känslorna ;) Sen ska hon få massera mina armar också, för ja kan inte ens räta ut min högra arm helt! as skumt.. trodde bara de va träningsvärk först med de måste va nåt annat.
 
 
Har för övrigt tappat 3 kg sen ja kom hem från Tahiland vilket e lite över en månad sen. Hurray!
 
 
 
Idag så plocka Lovisa (min prktikant) ut mitt lösår på mig. Jag har haft de i tre veckor å de såg ut som skit i hårbottnen! inte alls bra.. de va stora tovor =(  Men lika bra va de, för imorgon blir de att färga håret för hela slanten! :D wei! 
 
 

blä på ensamhet

Är så less på å va ensammen. Jonas är borta hela veckorna å ja får bara tid med han på helgerna. Men nu i helgen kör han skoter, så ja e själv.. Man e så tom !  Å har ingen att prata med om småskitsaker. Smsar med allt å alla bara för att göra nåt. Skriver om skitsaker som man inte ens bryr sig om.. Bara för att ha nåt å prata om å känna sig social. 

Aja. Fuck it all. Nu ska ja dricka vin. 

RSS 2.0