resekåt!

alltså, ja blir helt till mig av bara tanken av att om 6 månader ligger ja på stranden i Hua Hin!  Planerna vart ändrade.  Koh Tao e ju vårt paradis, vi firade nyår där förra året å vi vet att de e as bra.
Förra året landade vi i Phuket å åkte hem fårn Phuket.
I år landar vi i Bangkok å åker hem från Vietnam.
  Vi landar i Bangkok den 29/12 runt 00.00 så typ den 30e. Om vi skulle åkt till Koh Tao så hade vi fått ta in på hotell i Bangkok å sova ca 6 timmar å då kliva upp för å ta en buss till piren mot Koh Tao å åkt över med färjan. De hade tagit hela dagen den 30e. Vi hade kommit till Koh Tao, sovit å sen e de 31a. Den dagen hade vi dock haft helt fri där å gjort va vi ville, kanske åka till Koh Nang Yuan i år igen?
Nä.. de kändes så stressigt å tråkigt.
 
 
Så, istället så bokar vi första natten på ett "skithotell" i Bangkok. Sover ut, å sen förflyttar oss till ett LYXHOTELL där. Ja sitter å spanar efter de bästa hotellet för bästa priset hela tiden! haha. De får inte bli för pråpert å stelt heller.  Då har vi iaf hela den 30e i Bangkok. Sen 31a åker vi ner till Hua Hin. Firar nyår där på ett hotell vi redan bokat precis vid stranden, för super bra pris å med jätte bra recentioner. Där blir vi två nätter, så den 2a Januari åker vi vidare till Koh Tao.
 
Visst låter de som vi har läget under kontroll? haha.
 

frukost för en superwoman

Havregrynsgröt med linfrön. Keso mini, blåbär, jordgubbar, kokosfett, ägg å vatten med äppelcidervinäger.  Jummy!! 


moooorning!

Försökte blogga igår men då ja använt mitt internet så gick de inte så bra... 
  Nu e ja iaf uppe med tuppen igen å ska iväg å träna. Skönt å va back on tack! Förkylning å jävelskap har ju hållt mig borta. Aja!  
Adios amigos 


(börja läsa en fett obehaglig bok igår.) 


urk.

Å som vanligt ångrar man gårdagens utgång. 
 Ja hade sjukt kul åså, men ndå inte värt de. Ush. 
 Nykterist. Javisst 


räknar dagarna..

i förrigår stack ja å jonas å boka en resa till vintern. Stockholm-Bangkok Vietnam-Stockholm. 
fyyy faaan va skönt! Ser verkligen fram emot de, å de e bara 184 dagar kvar :D haha. Imorgon e de ett halvår kvar, på dagen alltså! Blir hemma på jul i år å åker då, som ni förstår, 28/12. Kommer hem 4/2. Så de blir en lite längre tur i år ! 
 
Vi kommer at tåka till älskade Koh Tao igen, å stanna där i ca 10 dagar, vi vet ju att vi älskar de stället så de gör oss inget å va där ett tag. Vi kommer i vilket fall få nästan en månad i Vietnam då. 
Breve Vietnam ligger Cambodja så vi ska se om man kan åka över dit i nån dag med, de skulle va häftigt! 
 
 
 
 
De e svårt att googla fram bra ställen i vietnam tycker ja. De e mest om städerna å så som kommer upp. En sak vet vi iaf å de e att vi inte ska åka norrut. De e bara runt 18-20 grader där då. Å i söder mellan 25-33 ! ååååå va ja kommer svettas :D 
 

Livet som egenföretagare.

Ja. hur e livet som egenföretagare egentligen?  De ska ja berätta.
 
De e tur att ja har ett litet "gömm undan" i salongen. Alltså, ett litet utrymme bakom skynket där.. Där bakom får de plats en madrass precis, å den förvarar ja annars under trappan. Så, jag sover alltså på salongen oftast.  Kliver upp 8.00 å har första kund 9.00. Ja käkar lunch vid 12, 13.00 varje dag. Då blir de oftast på nåt hak på stan. Buffé eller på tre rum eller liknande.
  Sen jobbar ja vidare så länge ja orkar. Slänger fram madrassen som är i lilla förrådet där. Detta är ju vid de tillfällen Jonas jobbar borta.  Annars åker ja ju hem å sover men har samma tider å rutiner.
 Ja lever ju alltså på jobbet nästan.
Tvätta hinner ja aldrig göra, så de e ju bra att man tjänar så mycket pengar så ja kan gå upp på stan å köpa nåt på hm flera gånger i veckan.
 På helgerna är jag också på salongen. Jobbar å kanske slutar lite tidigare så ja hinner göra nåt med Jonas eller kompisar. Åka bort om de e så.  Vissa helger tar ja helt ledigt å tar längre turer som till Sundsvall å Stockholm å passar på att shoppa å äta gott. Unna sig några nätter på hotell. Hur skönt som helst!
 
Eller..? Nä. Jag e faktiskt som alla andra å har ett liv utanför jobbet.
 
Ja kliver upp 07.00  å tränar. Öppnar Salongen mellan 10-11 för ja vill hinna hem å äta frukost å duscha innan ja tar emot kunder. Å tro mig, de vill ni också att jag ska göra. Grinig å svettig e ingen bra kombo.
 Sen vill ja stänga mitt på bad, i alla fall i 30 minuter, för att äta min lunch i lugn å ro. Å denna lunch är faktisk en matlåda.
 Sen jobbar ja på, ibland till 15, ibland 17, å ibland 20. För ja kan faktiskt bestämma mina tider lite som jag vill.
 Å de mornar ja inte vart upp å tränat så vill ja ta de på eftermiddagen. Å ibland har man konstigheter som "tvättstuga" "storhandla" å "besök" för sig. Så jag kan inte spendera alla mina minuter på salongen. tyvärr. hur mycket jag än gillar å göra förändringar på folk så kan ja inte de för ja har ett liv utanför salongen å ta hand om.
 
Å sen e de inte så flott som alla tror att ja har de.
370:- för en klippning?
1300:- för klipp å färg?! å fö vissa mer å vissa mindre.
 
25% av alla kostnader ska ja betala moms på. Så av 1300:- får salongen 975.
På en klippning blir de kvar 277:-
 Sen ska ja skatta på alla summor med.
Betala revisor.
Å beställa färg å produkter.
Betala hyran hemma & på salongen.
Å betala lån.
Försökringar.. mm.
 
 
De ja vill säga är bara, ja har också ett vanligt liv utanför salongen å att ja kan inte ta emot alla kunder på alla tider som tycks. Å att ja stoppar inte pengarna direkt i fickan å tjänar 1300:- på färgkunden utan de e så mycket utöver det som ska betalas.
 
Ja älskar min salong å mina kunder å de e super kul å göra de ja gör å e så glad att ja har eget! Men ja förtjänar mer respekt av många omkring.
 
Over And Out.
 
 

World Vitiligo Day

Idag är det World Vitiligo Day!
 En sjukdom ja bär på, i många år med hat men idag med stolthet.
 
 
 
Det är så många år ja gömt mig under kläder för ja skämts över mina fläckar, mest för att andra bryr sig så mycket, å de har påverkat att jag gör det. Men idag så tycker jag bara synd om människor som lägger ner så mycket energi på hur andra ser ut. Det borde vara någontin inom dom som de borta ta itu med, hoppas ni gör det å lägger er energi på det istället för på andra :)
 
ALLA ÄR VACKRA SOM DOM E. Å JA ÄLSKAR MINA FLÄCKAR.
 
 
 
 

mooot gaybröllop!!!

nu e ja fixat å klar för gaybröllop! vill så gärna skriva BB, BögBröllop bara för två B låter så fint ihop. 
 Iaf, dom har ledig festklädsel med kreativ huvudbodnad som klädsel. å ja ska ha ett fågelbo på huvet! HAHA.
 Bara för ja oftast har så slitet risigt hår å flera gånger som liten å stor hört att ja borde kamma mig för de ser ut som ja har ett skatbo på huvet :D sjukt kul.
 
 
Nu ska vi få in nalle i bilen, vilekt han hatar, å sen e de bara å åka. 
 
Sitter på mammas dator nu, så slänger väl in nå gamla sköna bilder hon lagrat s får ni se mer av bröllopsoutfiten sen! 
 
 
 
 
2004
 
2009
 
 
2011
 
 

sjuk.

E hemma å snorar å hostar å har ont i halsen å lever på Alvedon. 
 Nu ska ja ner på Willys, handla ben n Jerry's,  middagsförberedelser å frukt!  🍐 


😁👍


snark

God natt skitsommar.  Så hoppas vi på finväder imorgon. 


boost ❤

Är hemma efter en helt underbar helg i Vårgårda. Dr har vart en sån jävla boost för mig å va där å träffa alla fina tjejer, ta del av Miss Retro Pinup Sweden å bara allt!  

Ja har inga omkring mig som har samma stil å livsstil som mig, så de va en riktig boost att få vara på plats å känna alla som "är som jag". 
Dehär har fått mig att hålla huvudet ännu högre så passa er, ja som redan höll huvudet högt å va självsäker kommer nu glänsa ännu mer!  

Här e lite bilder från helgen!  
Fotograf är Terry Mendoza fotograf på Retro photostudio.  Kläderna vi hade på finalen är från El bastardo. Vissa bilder är tagna av blandade fotografer på plats. 

❤ALLA BRUDAR ❤
Sirkku ⭐Louise ⭐Linda ⭐Evelina⭐Frida⭐Sandra ⭐ domare Kandi ⭐ Emilia ⭐ arrangör Anna Miranda ⭐ domare Sini ⭐ Alexandra ⭐
Tävlar om titeln Miss Lovley Legs på fredag kvällen. 


Vinnaren av Miss lovley legs 👑 Emilia 👑 


 
Vinnaren av titeln Miss Retro Pinup Sweden 2015 . 👑 Evelina 👑 

åååå nu e de as nära!

Idag åker vi till Vårgårda!  Wiiii!  Eller ja, en bit. Hinner inte hela vägen idag så vi stannar typ i Filipstad å sover. 


Nu inväntas sista kunden å sen ska ja hem å se över min packning. Har nog med mig mer saker för helgen än en månad i Thailand haha!!  naglar!!

Är hos super jossan å fixar naglar för helgen!  Såååå fint 


vilken härlig dag!

Har vart lite skeptisk till denna dag. För några veckor sedan ringde en å bokade tid för tre personer, samtidigt. Tre klippningar å två färgningar på långt tjockt hår. 
Men de gick super!  Var klar med alla på 3,5 Tim! Wohoooo!! Haha 😁 å ja hade sån tur!  Dom va så trevliga å goa å lättsamma :) så tiden bara sprang iväg :) 
nu får ja äntligen äta min lunch, lite sent men ndå, å sen kommer Isabell å ska färga å klippa sig :) de e angelinas syrra så de blir också trevligt!  :) bra dag!!! Blev riktigt irriterad idag. Jävla män!

Eller ska ja kalla dom jävla grisar? 
  Ja har blivit så arg på dom flera gånger idag! Å ja, jag säger dom. För alla e likadana. 
 
Jag var på gymmet i morse å skulle träna lite biceps. Ja går mot hantlarna å en man gör det samtidigt å tar hantlar först ?!, de va ett pr 8or. Han kolla på mig å sa; du kanske tänkte ta dom? 
Ehm.. näe?! Ja skulle ha tiorna.   - alltså vadå? Trodde han att ja skulle ha dom eller lägre för att ja va tjej? hmm..
 
Sen kommer städpersonalen. Å de e två killar! Å den ena går snabbt å städar på tjejernas, hmm... va de för att ta sig en liten titt kanske?! jävla pucko. Dom kanske skulle ha anställt en tjej för att städa där? Eller nä förresten, varför ska en tjej städa?!?! de går ju inte, de skulle ju va fett nedtryckande. 
 
   När ja sen va på ICA å skulle köpa batterier så stod de en kille vid den hyllan. Å breve va de bindor å tamponger. Åså tog han plats vid hela batterihyllan å flytta sig ett steg åt höger som att ja skulle komma åt tampongerna bättre! Vilken jävla idiot!! Ja vart så arg så de koka i mig, ja gav han en bitch blick å ryckte mina batterier. 
 
När ja cykla till salongen så mötte ja en kille på cykel som vägrade veja så ja vred undan i sista sekund! Tänkte han inte på att de kunde gått illa eller ? Å där å, ja fick vika undan för att jag e tjej! Nä nu hörrni..!!!
 
Ja satt i alla fall nyss på facebook å såg att alla band på swedenrock vad män! Alltså.. snacka om att den osm grundar den festivalen e värsta tjejhatarn. De e säkert en man med liten stake som blivit nobbad å mobbad hela livet. Alltså vilket fiasko! huvva. 
 
  Nu kollar ja när jonas spelar GTA å de e HELT SJUKT att man inte kan välja att vara en tjej i spelet!? Asså.. vart e världen på väg ?! 
 
Å sen en annan sak ja kom på att ja sätt. 
 När  vi va ute å käka i sthlm så gick alla män på toaletterna där de stod män! 
Jaha, ska inte ja få gå på den toan eller? bara för att ja inte e en man? Bara för att ja har större bröst än er "män" å gör att ja inte har lika stort ollon som ni? 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nä. Jag e inte ett dugg seriös! Vara helt jävla dö less på hur alla kan söööööka
problem! Allt som ja skrev har hänt i dag har inte alls hänt, men de e nå så typiskt som nån skulle kunna leta sig fram till på alla krångligaste vägarna. 
Att swedenrock hade haft manliga band å att man bara kan va killar på GTA. Fine, men vem orkar göra ett problem av det? Snacka om att ja blir sjukt provocerad å irreterad av sånt här. 
 
Kan vi inte alla bara va människor? Å bara bete oss normalt. Inte söka problem i allt! 
De e säkert as mkt brudar som jobbar backstage å massvis runtom festivalen, samma sak med killar! eller MÄN. 
 
NÄRÅ MEN IKKE NU SKA VI GÖRA EN STOR SAK ÖVER ATT MÄN ÄR MÄN Å KVINNOR ÄR KVINNOR Å HEN ÄR HAN Å HEN ÄR HENNE Å EN EN EN.... puh.. ja orkar inte.
 
 
 
 
 
 

optimisten.

Till helgen e de dax å åka ner till Vårgårda för å tävla om titeln Miss Retro Pinup Sweden 2015!  

Optimist som man är så ska allt göras i veckan.. 
Sitter nu med blekning i hårbottnen, ansiktsmask,:  ska sy in löshåret efter jobbet, sen sola solarium,  hem å tona håret.  Sova. 

Haha!  Imorgon tror ja att de ligger lugnt. Men på onsdag e de naglar som ska fixas. Fan va snygg man kommer va!! 

Ser verkligen fram emot denna helg :) 


hej Babes

Sov till 12,30 idag! Inte okej när de e så fint väder. 
 Denna helg har vart konstig, begravning i fredags, knivmord igår men idag!, idag är de en bra dag! Men ja kan inte säga varför :) men de e en riktigt bra dag!  

 Sitter på balkongen å dricker kaffe. Å de e varmt å skönt till å med 


Nu ska man komma fram till dagens planer. Puss å kram 

sjukdom

Har hört att ta gymselfies är en "sjukdom". Så de blir väl bilder bakifrån från å me nu. 


bilder från helgen.

Vi hjälpte två vänner att flytta i fredags så vi kom till stugan rätt sent, så då placera vi oss vid en film direkt. 

 Under lördagen hann vi med mkt. Vi va på bäcäversafari (gick i skogen å leta bäver), kratta, grilla, åka till gällö, måla å kolla film. 
De va en suuuper mysig helg å ja längtar till helgen som kommer så ja spricker!! 


hejje!!

Inaktiv i know.. Men va i stugan i helgen. Så skönt!  :) 

Är å kör ett benpass nu efter mååånga snoozningar. Hehe. 

Ha en bra måndag! 


RSS 2.0