is the shit

god kväll losers.
Sitter här IGEN. Är trött som fan så dricker jag cappucino, JUMMY. Life's so good.
Har ingen skola imorogn, ska på ungdomsmottagningen klockan 10 å sen ska jag ut på salonger och hitta praktig. As nice! Sen tänkte jag ta en fika eftersom att jag hitta 50 kr i min plånka idag, men sen kom ja på att alla har skola.  Å  så alla vet har jag slut på gratis sms å pengar osv så jag kan inte höra av mig.

Nu ska jag upp å lägga mig tror ja. Värt att sova tidigt fast man inte har skola imrogon. Ska ndå upp vid 8 så.
Morgonprommenad is the shit!


pussmjau!


VAD?

love is only a feeling.

och den e förjävla härlig. Men den driver mig till vansinne! Jag vet inte vad jag ska göra, ta mig till!
jag vet inte något, om de här är en svacka eller om de e något jag verkligen borde fundera över.
Även fast man vart tillsammans i 2.5 år betyder det inte att man kommer vara tillsammans för alltid.
men tänk om det är meningen att jag ska känna såhär just nu och att det ska vara vi för alltid. Å tänk om jag tar steg åt fel håll och ändrar hela min livs planering. Jag orkar inte med mera pauser å jag orkar inte bara undvika att umgås för att jag inte vet vad jag vill. Men jag vill ändå inte ta risken att göra slut. Sabba allt å bara tappa förtroende för personen å att han gör de för mig. Men jag vill ändå att saker och ting ska vara annorlunda.

Vart är den härliga känslan? Den jag vill känna, och vad är det som krävs för att den ska slå igenom?
Behövs det ny kärlek? Någon stor förändring?  Vad vad VAD?

whats life?

vad ska jag göra? vad ska jag känna? Vad är meningen med mitt liv å hur ska allt sluta?
Vad vill jag vad vill jag vad vill jag?
Mycket e redan skit å jag e helt upp å ner. Jag behöver tid för att vända mig åt rätt håll.


Where's the boy I fell in love with?
pussmjau!


ett två tre

Home sweet home! Yes, ja e hemma nu.
vet inte rikigt hur jag mår idag. Har haft kul på skolan å på tåget hem då jag å rubina spela luffar schack hela vägen, de vart jämt! de sög för ja ville vinna. men nu vet jag inte hur jag mår. Ska ladda ipoden å äta nu, sen ska jag byta om å cykla ner till Friskis å träna som en gam! Ska träna mer nu, känns som om jag tappat taget. Blev ju inget i helgen så å de  eju bra å träna, så varför inte?
På tal om mina känslor å att de just slog på en kärleks låt på mammas cd så e jag ett as.
Hur kan jag äns tänka som jag? Vad är det som fattas å vad är det jag kräver av en som inte kräver något alls av mig? Jävla fan.

imorgon ska jag i alla fall sätta i ett tre års skydd mot ungar. Så sätt på mig, de blir ndå inget.


pussmjau!


skol häng

Sitter på skolan. Har haft svenska å frisör idag å nu är alla på engelska, har vart de en kvart å de e en timma kvar. Å nu när jag bloggat klart har jag gjort allt på internet jag kunnat för att underhålla mig själv. Så jag ska sätta mig i korridoren 60 min å vääänta! Sen ska vi ta halv 4 tåget. wow! Härligt att lippa buss för en gångs skull.
Anledningen till att jag inte ska ha svenska e för att jagredan har haft engelska a & b å dom tänker jag inte läsa om. Dock ger jag svenska en 2a chans. Men de va inte så kul ndå.

Nu ska jag traska ut i korridoren.. Urk.

55 min kvar!


pussmjau!


ÅH MIN KK

mys dag! frulle på säng, prommenad, middag med mormor å morfar å sen har jag vart med min KK Malin!
Vi var först hos henne å lata oss. Kollade på roliga bilder å filmer på internet. Sen gick vi ner till mig å kolla läget. Klappa min Nalle å satt vid Facebook. (min mamma har skaffat det nu..medans pappa sitter vid MSN) .
Sen gick vi te ica å köpte godis. Ja va duktig å handla för 11kr! Å imorgon börjar godislöfte för mig, å Mallan å Mathia också va? ; )  Men jag får äta choklad, de e en viktig del av mitt liv så. Å om jag gör snesteg skajag ha straff, Haha!

Ja, jag har iaf haft kul kul med min KK ikväll å vi ska ses på onsdag igen; )

Jag måste gå å lägga mig om 10 min, för jag ska upp 5 imorgonbitti som vanligt..
Jag har grymmt ont i min rygg å vet itne hur jag ska klara mig i veckan. På tisdag blir det ungdomsmottagning å kolla vilken månad jag är i! magen börjar bli stor nu.

Daxx för macka å sova.

pussmjau!

(KK = konstiga kompis..)


blondiebajjan eller redheadbajjan?

Nojjig tjej.
Vet inte om jag ska göra mitt hår den röda färgen som på det första fotot.
Det som får mig att tveka är att det sliter å att det tyvär blir så rosa som på de andra bilderna efter några tvättar. Sen är det så tills jag kan bleka det en gång till blont igen. Urk. Help me!Vad ska jag göööra? Stay blondiebajjan eller ska jag va redheadbajjan?


pussmjau!


min pojke är braa

Vaknade vid halv 11 och slog på Mathias. Så försvann han å kom upp efter 10 min med en bricka med två kaffe koppar, Ben n Jerrys Half Baked och en blomma han vart ut å plockad. GOS<3
Sen så åt vi, ja mata han med kakbitar å sen kolla vi på de sista delarna av Despetare Housewifes. (cryyy)
Sen gick vi på prommenad. Jag lånade hans harsh tröja med luva som man drar över huvet emd ögon på. Så hade jag så å gick å lät som en gris å skrämde småbarn. AS SKOJ!
Väl hemma igen fixxade han mig. Velket menas att han (ursökta..) klämde min pormaskar å peelade fejjan på mig. Mysigt! Sen åkte jag med morbror Robert hem hit. Han fick massage av mamma å nu ska dom åka.

Väntar på maten nu ja, hoppas på att den e klar snart för sen ska jag vara med Mallan! Hon e lite konstig, men de e okej ndå.. ;)

pussmjau!


half baked

Skön helg!
I fredags va jag som sagt bara hemma med mamma å mös. Igår åkte vi in till stan vid elva och handlade kläder till mig WOHO. Foppa tofflor till salongen, ett as snyggt linne från carlings, en päls väst å en päls jacka. Ska dock lämna tillbaka västen för hade redan en liknande hemma som dock är Mathias. ;) men jag tar den.
Jag e nöjjd! Men måste dock ha nya tights å hoodies. Det är de ont om i min garderob.
  YEEY, imrogon börjar skolan, å jag hurrar för det. Alltså har jag kommer rätt, eller hur? =)

Mormor är här, vi ska äta morots paj till middag, sen ikväll ska jag äta upp min Ben n Jerris Half baked. Mathias ville inte ha den så jag fick den :)


pussmjau!


babe

Här e en babe jag ser vare dag på skolan! jummy

finfina bilder

Har kollat på kort med mamma i en timma om inte mer å hitta lite gulligull.

Kusin Rubina

FinFin jag på julafton

Stygg unge Jocke (bror)

Jocke sööt

Jag i snygg mössa

Jag käkar blåbär

Jag i snygg tomteluva

Katt

Jag matar Denizes hund Lotta, med Jordgubbar

BATMAN! (jocke)

Snygg jag på nån julmiddag tror ja

Jag gjorde min kanin Lina fin med en krona runt öronen!

Nöjd tjej på väg till Finland!

Å ja! Äntligen på väg. Det som jag längtat efter länge nu att göra å boka resa till är så snart så snart så jag kan inte vänta mera. men nu är jag äntligen på väg, har just bokat biljetten till Swedenrock Kryssningen till Åbo Finland 8/10. Å MJAU!
Det kommer bli såååå bra! :D Gick på 800 + var. Men värt de!

Nu ska jag fortsätta min hemmakväll med mamma. Imorgon blir det stan, nya kläder förhoppningsvis och ben n jerrys med mathias i krokom på eftermiddagen.


pussmjau!

min braiga dåliga vana.

Jag fattar inte varför vissa peroner inte tar sig själv seriöst?Jag menar, Bry dg om hur du ser ut. Bry dig om vad andra tycker å bry dig om vad du gör! Det är dock det personer kollar på för att döma en. Allt hur man är gör å ser ut så varför inte bry sig?  Innert inne bryr nog alla sig, men jag stör mig som fan när vissa säger "men jag bryr mig inte om vad andra tycker"  Ehm, jo!  give up. För de e de viktigaste du kan bry dig om!  kanske inte när det handlar om vad du tycker om saker, ha egen vilja osv. Men bry dig iaf om hur du ser ut för att ge andra den rätta synen av dig!
jag vet inte om jag skrivit detta på fel sätt nu. jag menar inte att du ska bry dig om nån säger precis hur du ser ut, men om någon tycket du luktar illa å e ful i håret, då kan man iaf tänka efter å jobba lite runt det.
tex vissa på skolan. Urk på fordonare (ja jag har fördomar om fordonare) Lös snusen, fox tröjan eller en tröja emd en jävla racer anka på. Byggarbets brallor 24/7 å fult fult jävla hår!
Dom som är så intresserade  fordon borde ju hört vad vi runt omkring tyckt om det innan vi sökte. Ikke då.. dom ska va en steriotyp å ta fram en ettan lös å trycka upp under läppen. Le stort å slicka bord snus saften som rinner å skratta högt HAHAHA!! Medans vi kollar å dem med ett höjt ögonbryn. En dålig vana som kan bli bra.

Till exempel, fula Jack Black som e framgångsrik. As bra skådespelare å sångare. Men va ere för skägg å ful frilla? å kroppen e inte precis att jama över. Men STEVEN TYLER. my one and only. Framgångsrik, SNYGG fast han e gubbe!(hur kan man?! över 60 bast lixxom) å kroppen e MJAU.

go for it guys!pussmjau!

i know you want me, you know i want ya!

JAG lyssnar på den låten. Jag lixxom.. Men den e as skön så de e ok. Haha. Blir lätt så att man lyssnar på lite annorlunda musik när man umgåtts med annorlunda personer hela sommarn. But, I LIKE it!
Å nu daxx för Halo me Beyonce. what's wrong with me?

Idag hade vi heldag på salongen. Det va meningen att vi skulle lära oss att tvätta håret på varandra. Vissa sket i det (?!) å vi andra gjorde de, as kul! Rubina började tvätta mitt, sen föna hon å plattade det. Finfint jobb Ruby! Sen skulle jag tvätta hennes å göra samma sak MEN våran lärare har antagligen mycket tillit på oss så jag fick Tona å klippa henne också! Fan va nöjd jag vart då! Woho:) Det gick iaf finfint å de vart som jag iaf tänkt mig. En brun lila färg. Apa fint på en fin apa!


Före                                                 efter!

fagert..


pussmjau!

ed hardy

Liknande baddräckt vill ja ha. JUMMY!pussmjau!

ed hardy

Om näästan en månad fyller jag 18 år å sitter å tänker på vad det ULTIMATA jag vill ha skulle kunna vara. Och jag kommer inte på något med normalt pris! Jag vill ha en husvagn, en tatuering å massa saker med orimliga priser!
Å nu sitter jag på Tradera å kollar på massa kläder jag skulle DÖ för! (inte riktigt men...)
Det jag spec skulle vela ha e en as snygg baddräckt därifrån å typ sjal, linnen osv. Å ed hardy parfymen å body lotion! ÅH VAD JAG VILL HA ED HARDY! i love it!

puss mjau!

mycket bra nu!

Idag vare en as skoj dag på Bodaborg med alla ettorna! jag å Ruben klarade bara en bana, bara en stmpel alltså haha!
Sen hitta vi en favvo bana som vi körde över 30 ggr, och jag överdriver inte, den va AS SKOJ!
Var iaf i Bräcke i lite mer än en timma innan vi skulle hem. Satte oss på värdshuset å drack kaffe å bubbevatten. Jummy!
Väl hemma va jag ovanligt pigg så ja följde mamma på danspasset å tog i som aldrig förr för att veta att jag blir trött inatt. Och det lovar jag att de känner jajg av redan! Jag å mammsen åt en as go mat idag, nå nyttigt hon hittat,good! Sen har jag suttit å ska boka kryssningen i oktober, men mamma hade inte tillräckligt med pengar på kortet så jag kunde inte, så det blir imorgon istället! Wei. men jag gav mamma 700 kr nyss för det! Hon ska få 200:- till efter studiebidraget i september. Allt, båt hytt tåg ner å hem går på 873:- VAR! Det e ju bus billigt å jag kommer va as nöjd imorgon när vi e sååå på väg! :D
Å jag ska hitta en billig band t-shirt å sy om de till nå som liknar denna.(för å ha på båten, sen på andra ställen)

Såå snyggt! Sytt av vanderom på bdb. JUMMYpussmjau!

bajjan


outfit ja hade å mig, men tog aldri på mig de på skolan, haha;D

<3


min, bara min

mitt liv kan jag ju inte göra lut med

(hej mallan!)
har nyss vart på en prommenad med Mallan! mycket kuligt. De va grymmt skönt och nu när man e hemma känner man hur trött man vart. Vi kom iaf fram till att vi ska gå denna prommenixx varje Onsdag vilket blir SUVERÄNT!
Jag snackar som fan å ger knappt Mallan chansen att snacka nåt alls;) Vi får väl ta varannan gång;D haha!
Men Malin a.k.a Mallan, Det va skojjigt att umgås, å de e kalas bra att de e skola nu, för då vet vi att båda är hemma på vecko kvällarna om vi inte e på gymmet eller för trötta. Så äntligen har jag en kompis i Valla igen! Woho!: D


(förstår varför jag ska ut å gå me malin va?...)


Nu sitter jag iaf å käkar en bit premium choklad med apelsin i. Choklad är mitt liv! Verkligen.  Vi snacka om godislöfte på ICA när jag va där å handla mitt gottis till imorgon. Å jag ska ha löfte snart tror ja, men ikke från choklad!
För som sagt, mitt liv kan jag ju inte gör slut med?


pussmjau!

dator "beroende"

Tråkigt tråkigt. Sitter bara vid datorn när jag kommit hem fårn skolan. Men jag orkar inte göra så mycket mer.
Snart ska jag äta en pasta rulle, sen ska jag vänta på att Malin hör av sig så ska vi ut å gå. Sen ska jag hitta kläder tills imorgon då jag ska krypa runt på bodaborg å leka. Sen ska jag sova! Var så grymmt skönt att gå å lägga sig 10 igår, så ikväll blir det halv 10!


jag ser k*t ut, ja vet.

eller nå liknande.puss mjau!

sweet sugar

Var inte lika trött på skolan idag som igår. Men vi var väl inte lika avslappnade idag..
Är iaf hemma nu, har stoppat i mig en skål me fil å müsli å sitter häär. Har tråkigt men jag borde inte göra så mkt på dagarna me tanke på att jag klivier upp tidigt.
Ska ut å gå runt 7 men Mallan, det blir trevligt! Sen ska ja sova vid halv 10 hade jag tänkt mig eftersom att vi ska på bodaborg imorgon å då vill jag inte vara as trött. Ska köpa med mig energidryck å choklad. SUGAR<3

puss mjau!

cute

Tränade i 1 tim 20 min typ. kom hem, åt midda å tog en dusch. Nu sitter jag här å kollar på bloggar.
Läste Fokis nyss å kollade grejjer hon köpt å tipsa om så hitta ja dehär som jag såå vill ha!! Men de kostar typ 250:- st!

För den som inte fattar så är det lösnaglar :) As söta!


Nu är det dax att sova.
Pussmjau!

tanter å deras dumheter!

Jävla tanter som satt framför mig på bussen hem från stan.
Dom satt å viska å prata recept å massa skit. Sen kolla dom ut och såg en tjej med knallrött hår å lika röda byxor å börja skratta och sa till varandra saker som "ska man se ut sådär nu för tiden?" "jaså, så man ska gå runt å se konstig ut nu alltså" "ja, man är ju glad att man slipper ha någon i familjen som ser ut så.." 
Jag hade lust att knacka dom på axeln å fråga om dom känner henne å vet om hon är så hemsk som person som hon ser ut. Å jag ville speciellt typ ba; Jaa huvva, dagens ungdomar. Dom ser ju hemska ut allihopa!
Sen skulle dom vända sig om å se MIG. Jag kanske inte ser så hemsk ut i håret osv, men dom skulle nog inte uppskatta mina piercingar.
  Jaja, jävla tanter var ju iaf ful i håret dom å!pussmjau!


Salongen

Lite bilder från salongen på skolan:)

Platsen längst in där det inte är nån stol håller jag till! :)Rubina å Ja !


kat? nä

är jag Kat von D nu ? ne..

Har iaf tränat nu å de va as skönt! Gick 20 min på en grej å körde total body så imorgon kommer jag vara DÖD.
Sen körde jag rumpan som faaaan å sen vart de att gå upp för Taj Mahal. Woho! Sen mådde jag illa å fick ont i magen så jag tvingade hem pappa med mig. Å nu sitter jag häär.  Skriver med Malin på msn å hon håller på å få mig att följa med på en prommenaaad. Borde jag? Ja & Nej.  Ja för de e bra att röra på sig å jag ska ju bli Kat så yes;) Sen Nej för jag ska duscha kolla saker till skolan imorgon å ska upp 5 imrogon bitti som sagt. Åh jobbigt val =(  Å dumma Malin. Förlåt men de vart nej.  Jag e grymmt sugen på en macka men jag ska ta en frukt. Mycke goare så.

Nu ska jag ta å dra min rumpis från stolen å duscha å sova.


pussmjau!


Börja jobba på en Kat von D

Sitter å kollar på bilder på Kat. SNYGGA Kat! Å filmer på Youtube  me henne. mmh
Jag vill ha hennes kropp!Heller snygga face å mmh, hon!
De e  too much för mig. För snygg!Å så snygg kan man igentligen inte va, jo hon.
Så, nu ska jag ta med mamma, gå ner till gymmet å börja jobba på en Kat von D kropp!


pussmjau!
oh my... snygg tatuering!

MAAT!?

mmh. less.
 HUNGRIG. 17.17 va "pappa på väg hem, men ta en macka"  Fuck no.. Jag ska ha min mat, inte äta nå onödigt för att pappa inte kommer hem. Å nu e klockan 17.40. Visste inte att de tar 20 min att åka från STAN? de tar högst 10.
Snart kommer ja bli så hungrig att jag inte känner mig hungrig mera.
Längtar till att få träna ikväll. Mmmmh! Det får mig att känna mig duktig!:)

tidig morrn, ingen kväll förän man ska upp igen

magen kurrar, ja e hungri!Mamma står å göra qunoa sallad (MUMS) sen ska vi iväg å träna:)
Sen ska jag hem, duscha å sova. Ska upp 5 imorgon bitti för bussen går 6 här ifrån å sen halv 7 från stan till Bräcke.
Bussresan tar 1.5 tim. URK.. men skönt på morgonen iaf.

Nu ska jaag berätta om min finfina dag! Första dagen på skolan:)
Vi fick ta tåget 07.55 så vi var framme halv 9 å börja 10. Så vi leta upp skolan å gick dit. Träffa på våra lärare som sa att de syntes att vi ksulle bli frisörer, muhaha. Dom visade oss salongen som va UNDERBAR! Vi hittade på en gång platerna vi ville ha:) (å dom fick vi.. gulli gull) Sen satt vi å spela luffar shack å hänga gubbe å gjorde rebusar. Sen fick vi gå in i matsalen å sen gå till våra klassrum med de nya klasskompisarna.
Vi satt å snacka, berätta om varandra å hade nå genomgång. Fick en schema om vad vi ska göra den här veckan för att lära känna varandra. Imorgon ska vi ha rundtur i skolan, sen ska vi hem till ena läraren å fika ty. Sen ska vi till klassrummet igen å göra nått.  På onsdag vet jag inte va vi ska göra, minns inte. men på torsdag blir det Boda Borg!:D WEI. Sen fredag ska vi ha heldag i salongen:D         Det blir supér!
Imorgon får vi schemat för terminen. Spännande!! För vill verkligen veta när jag ska kliva upp nu hela halvåret.. URK.
Men pratade med mamma om det å de kanske blir en liten flyttning till bräcke ndå eftersom att jag får bidrag till det :)
På bussen hem ringde en ledsen lärare, Johannes. Min ljud lärare från Media. Han tyckte det var tråkigt att jag skulle sluta osv. Men jag ska försöka ha lektioner med han. Onsdagar, så vi får se på schemat imrogon om de blir nå ljud lektioner för mig :)


Nu blir de snart mat, sen gymmet. Det behövs verkligen!


pussmjau!

beauty face
jag vill vara vacker som hon

hey ya

helgen har bestått av SOVA. typ iaf. har mest tatt de lungt å kollat på ja.. desperate housewifes. Men kommer sluta skriva om de snart för har bara nå avsnitt kvar! :' (

jag sitter iaf inne nu i de finfina vädret, vätar på att denize ska smsa för ska möta dom vi ica, köpa glass. Sen ska vi hem hit äta glass äppel paj å snacka skit:) Mycket trevligt!
 Å grattis på Emil som fyller 18 idag!pussmjau!


nettan


Har inte mkt för mig. Sitter nere på mammas datorn nu å Anette camar med mig å ja snackar med henne. Mycket trevligt. :)
Sen ska jag ta tag i sakerna jag inte gjort men borde göra. Städa min garderob å kolla efter saker att sälja på loppisen den 6e september. YES, jag gör allt för att ha pengar till nästa sommar.

nett nett


pussmjau!

yesterday.pussmjau

spontan dag

trött tjej. Har inte gjort något vettigt idag utom att ätit. Funderar på att sätta mig å kolla på (jaja, tjatiga jag) Desperate Housewifes. Är på sista sesongen å de e grymmt spännande. Emelie som jag lånat boxen av sa att de e snart dax att börja kolla på Greys då, å det ere verkligen!:P
Nu ska jag lägga in lite nya bilder på datorn. Gå igenom gamla mappar, radera bilder å göra en mapp för framkallning.
Ja tycker de e viktigt att framkalla bilder, är ju otroligt roligt att göra fotoalbum!: )

pussmjau!

skogsmulle

vet inte vad jag ska skylla på för ja inte skrivit. Kanske att ja kollat mer på Desperate Housewifes (haha)
Igår va jag i stenbrottet på fest å de va mkt trevligt! men helt plödsligt skulle alla hem så jag fick ringa pappa å börja gå på vägen hemmåt, No way att ja tänker stå nere i skogen själv lixxom. Haha.

Idag vet jag inte vare e som händer. Min morbror e här så jag tänkte ta skjuds av han te krokom sen när han ska hem.. Om jag får tag på mathias innan å ser om han e vaken å hur han mår.

Nu ska jag ta å fixa mig så jag e klar när han ska åka.


pussmjau!

nonono


Kvällen blev inte som den skulle. Jag har inte fixxat allt jag skulle så det ser ut som om det wblir mer att göra imorgon "helt enkelt". Viktoria kommer hem imorgon å jag hade LOVE TO vara med henne å Lotta, å om nån mer skulle va me.. Å umgåtts! men jag vet inte om jag kan. Buhu sad face.Som ni ser har jag en del att göra å jag måste ha det gjort med tanke på att min vecka e FULL.
Imorgon ska jag fixxa de som står på listan..urk.
Sen kommer min man på kvällen å vi ska kolla på desperate housewifes som planerat. Sen på onsdag ska jag ta hand om min Mr.Nalle som vanligt å mysa med mannen å sen ska vi på Bio.
Torsdag e de träning som gäller.. Ta det lungt och på kvällen ska jag mamma å pappa på road trip till bräcke för att jag ska se hur min blivande stad ser ut. (haha) Får se om mannen vill följa med också?

besluts ånges å kliande huvven.

jag blir galen snart. Sitter med blekning å håret å de svider som f*n! Ser även ut som ett ufo, har packat in huvvet med aluminium folie. Slår i huvvet  stup i kvarten för att de svider så mkt. Å så här ska jag sitta i en timma. HUGA.

Ikväll ska jag iaf städa min garderob för att se vad ajg behöver handla. Vill beställa kläder från hemsidor, som ni ser i tidigare inlägg. men mamma är inte så fötjust i att beställa kläder.

Det viktigaste jag sitter och funderar över om dagarna nu för tiden är om jag kommer vela stanna på frissör linjen eller inte. Har dock inte äns börjat,men om en  vecka gör jag ju det. Så jag har gjort en "lista" med för å nack delar.
NFI är om jag går kvar media nu sista året och sen börjar på NFI. Å Bräcke e att gå bräcke nu i tre år. 

lalalalaaa

Slapp och skön helg! I fredags hände det inte mycket alls och igår var de en hrlig dag!
Klev upp runt tolv oh åt frukost sen gick vi iväg till kläddax.Jag köpte med mig en klänning som jag ska ha på julafton typ (haha jag vet, dumt men sant! Iaf så ser den julig ut, så typ på vinter middagar osv! )  
Hemma igen gjorde vi fika sen åkte vi på bilbingo. Vi var där lite för tidigt, typ en timma.. Men de va härligt väder så de gjorde inget. Bingon gick dock inte så bra för mig, men man va as nära flera gånger ju. Sen så vann Emelie 600 kr!  

Hemma i Valla igen så hade mamma å pappa kräft skiva, trevligt. Ja åt dock ingen kräfta, men typ ost å kex osv. Ikväll blir det kräftor för mig!  Å klockan 9 ska ja va hemma hos lotta för de e skräckfilms dax! :D Det var ett tag sen ja såg en läskig film, sist när ja va me Alfons så de e väl dax att se ett par styckna nu.


På tal om inget så vill jag ha en snygg blogg, en designad. nån som vill hjälpa mig med det? TACK.
jag e så less på att min e så ful.. urk. å så vanlig.
Dock så kan jag igentligen fixxa en simpel själv, men nej tack. Jag står för bloggandet så står nån annan för designen!:D

Nu ska jag leka lite med bilder, sen ska jag ta en skål glass å kolla på desperate housewifes!


pussmaju!

mörbult

Sitter hemma hos Mathias, kollar på snygga brudar på bdb å funderar på att färga håret. Bara för att då tror jag att ja kommer bli lika snygg som dom... Haha! Idag var iaf planen att vi skulle hem till mormor å morfar å tigga lite fika, men mamma sa att ohn inte e hemma så då tänker jag inte gå dit. Istället får jkag väl sitta här då me tanken på att Mathias sover å vägrar kliva upp. Sen ska vi typ ner på ica å köpa med oss något att fika under bil bingon. Det ska bli kul! Jocke å Emelie hämtar oss halv 5 sen åker vi te häggenås. Mys.  Jag ska vinna!

Jag vill till sthlm. Det är bara en vecka kvar av lovet snart å jag har inte vart i sthlm än! de e fel..
Men mathias sa att vi sket i å åka bara för att vi ska på bingon ikväll. HUHU
Nu ska jag mörbulta honom för jag e less på att sitta vaken själv vid datooooorn.


pussmjau!

eller hur darling?

Hej hallå!
Ställde klockan idag för att inte sova bort allt. Gick ut med nalle å förbi ica för å köpa kräftor till kräftskivan ikväll å en brieost att bju på. Gick hem å nu väntar jag på att mamma ska komma hem fårn jobbet så vi kan åka och träna på friskis. woho!Skulle igentligen gått dit för 30 min sen men då smsade mamma att hon snart kommer så varför inte vänta lixxom.
Sen ska jag hem, duscha å göra mig i årdnning för kräftskivan!
Undra va ja ska ha på mig.. Urk. hatar att inte ha nya kläder. Daxx att använda Mathias pengar å handla upp ;) Eller hur darling?


pussmjau!

blev ingen prommenad.

blev ingen prommenad för mig inte, i bilen på vägen till stan insåg jag att det regnade too much!
Så jag följde med å handla på matpiraten, sen körde mamma mig till busstorget. Ja sprang ner till domus å köpte mig ett finfint nagellack i blå metallic. Me like. Sen tog jag bussen hem, gjorde en smootie å poppade popcorn å satte mig vid desperate houswifes. Sen kom mathias å gjorde mig sällskap. Sen vart de middag, mer desperate, panta burkar å sen ännu mer desperate. kollade klart på första sesongen inatt å har kollat in mig i de andra säsongen nu.

HAHA. måste bara säga att mamma lyssnar på blackingvars nu å dom sjungr om uttern som sjunger tj-tj-tj-tj-tjenare!
sjukt kul..

Iaf. idag har jag inte gjort mkt. Jag vaknade tolv, tog en dusch å sen gick ja å tände i rummet å drog upp rullgardinen så Mathias vaknade.han låg å kolla på mig mednas jag städade å möblerade in min nya hylla / skåp. De vart finfint:) Nu måste ja bara köpa en fick te min tomma skål som står på skåpet. Då blire pricken över i! SUVERÄNT.
Nu ikväll ska jag bara tat lungt iaf, kanske äta en bit av min blåbärspaj. Kolla på desperate housewifes SÅKLART å sen sova. Ska upp tidigt imorrn. Gå ut med Nalle, köpa kräftor å sen gå hem å lägga dom på tining medans jag cyklar ner till friskis å svettis å gymma å sen hem åfixxa mig. Sen blire kräftskiva hos Jesper för hela slanten! :) Det ska bli skojskoj.
Sen åker jag å mathias kanske till stockholm på fredag eller nåt framöver. Vill det så gärna! kan inte ha en sommar utan sthlm juh! never. Så hoppas på att hans pappa hör av sig idag å säger JA.
Nu ska jag sitta här ett ttag till sen tänker jag kolla  på desperate;)pussmjau!

långprommenad idag

god morgon! Vaknade vid halv tolv av att Mathias ringde från Dollar Store. Han kollade efter hamster saker, ´men de fansn inget :( + att jag får ndå inte köpa nån så de spela ingen roll..
Har käka frulle å suttit å glott på min ikke ihopsatta byrå skåp sak från IKEA som ja fick av mamma å pappa. Jag fattar inte alls hur man ska göra, så ja ska få hjälp av pappa ikväll med det så jag kan få liiite årdning på mitt rum någon gång.
Mamma ska börja jobba smått idag och ska åka å handla på willys innan så jag ska åka med henne dit sen när vi handlat klart å hon ska på jobbet ska jajg gå till stan, köpa mig ett nagellack å sen ska jag gå hem till valla. Duktig tjej! Då lär ja ta en dusch å sen sätta mig vid desperate housewifes! Längtar redan hem;) haha. Är på avsnitt 20 tror ja. Har kollat en hel del på de. Men varför inte? de  e ju så jäävla bra!


Sen ska jag ta å baka något också, de e ju så himla kul att baka^^,
Vi gjorde en skit kladdig kladdkaka hemma hos mathias i förrigår, Sanna verka gilla denn mest iaf. haha


pussmjau!

thäts thä wäy it is

ingen diss mera.. Nu funkar nätet igen, de va de det va fel på.

Idag vankade jag iaf halv tre hemma hos mathias. Hade sovit as hårt inatt. Men skönt va ju det såklart!
Tog bussen hem kvart över tre, handlade med mamma å nu sitter jag här.
har fått min nya telefon också nu, hoppas den inte får damp som den förra. Mamma håller på å laga mat, efter att vi käkat ska vi ner på friskis, köpa års kort å sen träna!:) Har längtat så mycket efter att få göra det, har nte tränat på hela sommaren! (tjockis varning) Haha!;D
Imorgon börjar mamma jobba igen, fast på eftermiddagen så vi ska komma på nått att göra på dan bara hon å ja. Men så blir det knappast, så blir det aldrig.Men men..
Vet inte vad som händer i veckan. Ska träna för det mesta, ta igen allt dummt ja käkat under lovet så jag slipper ha dåligt samvete mer.
Känns oerhört tråkigt att lovet snart e slut. Då ska ja sätta mig på ett tåg till bräcke å börja ett liv där. HUVVA.

diss till halebop

mitt sim-kort har slutat att fungera, har ingen mottagning på någon telefon å har testat tre stycken. så gick ja in på halebops hemsida för att beställa ett nytt simkort. Men har glömmt mitt lösenord, å för att få sitt lösen måste man skriva sitt mobil nummer så skickas lösenordet dit, MEN, om man inte har nån mottagning då? Då kan man inte ta emot nått j*vla lösenord! Så HUR ska jag kunna logga in å beställa ett nytt sim-kort då? URK va seeegt.
sitter å KÄMPAR för att de ska funka, har typ gjort att dom ska skickat 30 sms nu men inget kommer fram. Å det går inte få lösenordet på något annat sätt. så NU E JAG ARG PÅ HALEBOP Å DISSAR DE TOTALT. men måste iofs ha nytt simkort. Fuck

en chokladboll?

efter 4 timmars sömn har jag inte haft mycket för mig. Ätit, duschat å sen nu sitter jag här å kollar på desperate houswifes som hela natten. Mmmh yeah va bra de e.
Mamma och pappa kommer hem från IKEA sundvsall om en timma. Skulle ta bussen te krokom idag, men väntar tills ikväll för dom har handlat saker till mig å jag vill veta vare e. Nyfiken strut.

Jag e grymmt sugen på att baka något, mamma å pappa kanske blir glad av en liten chokladboll när dom kommer hem? Sen sa Mathias att vi kanske ska baka ikväll så vi får väl se de dååå.


Ja GILLART

Sitter här, klockan är 06.20 och vi har inte lagt oss än. Flickorna kom te mig vid 4, sen åt vi från halv 5 te 9 tiden nånstans.
Linn och Ida å Sofia kom förbi också. Snacka skit gjorde vi hela kvällen. Sen seent satte vi oss å kolla på Desperet Housewifes tills nu! Mycket trevligt. Vicky somna ett par gånger å snarka som en liten fågelapa!tööt.
Tror att vi e övertrötta just nu. Sitter å frågar 1 eller 2 frågor. nyss tex frågade dom Ligga med din brorsa eller pappa? Å nu fråga dom slicka din mamma eller suga av din pappa?  Mmmh yes. Mina kompisar e spec;) Men jag GILLART! 
Sitter och funderar på nr jajg ska få sova idag.. Dom ska ta bussen hem 07.05 vilket betyder att dom går ganska snart. Då ska jag sova lite, sen måste jag uppp vid 9 å ge Nalle mat, sen ska jag sova igen till tolv ungefär. Sen har jag massa att städa osv här hemma men har plockat bort en hel del nu inatt för att ja va göralös. Haha!
Så nu lngtar ja efter sömn.

pussmjau!


banan

jag ska ha gäster om 30 min å jag har inte äns handlat klart!! Så nu måste jag ta Indianen (min cykel) å GASA te ICA.

Idag har för övrigt vart en bra dag. Skriver mer sen eller imorgon!


pussmjau!

idag va ja å topp!med stort PP

Idag vaknade jag vid 7 av att nalle hoppa upp i pappas säng (ja sov i mammas för dom e borta) Han va skit glá å ville få upp mig. Men ja demonstrera å somna om te 9 då han kom igen. Så jag gjorde frukost till honom å sen lade jag mig igen till 12. Då fick jag mig en skön men alderles för varm prommenad. Gick bara till valla centrum å sen ner och bada nalle. Sen tog ja en dusch, åså va mathias här när ja kom ut som sagt.
Vi käka sallad å sen gick vi på ica för att köpa glass. Men de vart en glass låda å ett paket strutar så vi skulle göra egna glassar, men de vart bara en var. Haha!;D 
Sen hjälpte han mig att fixxa på altanen inför imorgon när jag ska ha min kräftskiva!
Vi satte upp jilanger å solar, dukade mer kräft saker osv. Det var jätte kul!:) Längtar verkligen tills imorrn.
 Sen efter de tog vi de bara lungt, så gjorde jajg middag till honom å den gilla han! Men de vart lite för starkt för min del.
Men gott!:)
Sen följde jag med han till stan å träffa jesper vilket var onödigt för jag åkte hem efter en timma för att vara med min Nalle. Vi gick på en prommenad å nu sitter jag här.
Ska kolla lite hemsidor å sen ska jag kolla på desperet houswifes!

yesterday.

Igår kom lotta te mig, vi gick te ICA å vänta på vicky. Tyvär glömde ja ta kort på henne :( Buhu.
Nu sitter jag iaf hemma. Har vart ute med Nalle, bara han i sjön å sen har ja duschat.
när jag kom ut ur duschen va Mathias här. Han hade med sig sallad som vi käka å nu ska vi på ICA å
kanske käka en ice. Gottans. Jag ska köpa den dyraste bara för att han sa att han ska betala.. åså vill jag ha 5 st också. pussmjau!

bed time

nu ere dax att sova. ska sova i mammas säng:) Mysigt, den e sååå skön så.
Det går iaf framåt för mig!
Imorgon ska jag ringa doktorn... urk.

Får se om jag har råd att köpa en hamster, å om jag har ork.

pussmjau!

behövs i min garderob?JA


tråkig tjej. jag? JA

Fan va jag känner mig tråkig, bara allmänt tråkig. Ser ut som alla andra å de e inte riktigt min grejj..
Eller så ere alla andra som ser ut som mig ;) haha,

Har iaf vart med Vicky å Lotta ikväll. Vi åt popcorn å chips å kolla på mamma mia. Dom tog bussen hem för 20 min sen för de va sista bussen å dom orka inte gå 6km. Å de förstår ja!
Ska nog sätta mig å fundera på om ja ska köpa en hamster eller om ja ska spendera pengarna på att se någolunda egen ut snart.


pussmjau!

de va så roligt jag måste skratta!

det kom en trekantig gubbe in!

Nu när jag sitter hemma och vilar mig så tar jag mig friheten att läsa massa bloggar.
Massa som mina, bara vanliga för att skriva.
massa wannabe bloggar som tror dom e suveräna! dom e typ bäst bara för det..
åså bloggar som kissie å blondinbella å desiree.
Dom e ju extrema! jag vet inte art jag ska ta vägen.
Dom e knappt kul å läsa.. eller JO! Kissie, för hon mobbar som faaan å skriver att alla får så löljigt lite kommentarer osv. Men, då kolla ja hennes kommentarer. Väääldigt många. Men hur månda av dom va snälla? haha.
DET var så roligt.


pussmjau!

57

Bara för att det är 57 dagar tills jag fyller 18 så tänker jag skriva vajag vill ha.

Swedenrock Biljett


Tatuering (I've got soul but I'm not a soilder)


Pengar till Swednrock kryssningen


tatuering hela sidan av magen.

tatuering svanken

anchor piercings, tre st!


en gammal ful husvagn


krogrunga me alla mina vänner!


En flaska captain morgan

Pengar

Presentkort på skoaffärer

hål i tungan  

bil


Shopping!, PLING!


två blå skrivböcker å en rosa mapp till skolan! woho. as snyggt.


Tallrikar till kräftskivan på lördag.


strössel till cupcakes!  prickar i olika färger, silverkulor och såklart stjärnor!:)


de underbara jeansen!


pussmjau

så typiskt..

... att jag ska bli sjuk! jag har skit ont i mitt öra, När jag nuddar ett speciellt ställe på huvvet gör det AS ONT i örat.
Får ryck i nacken å kallsvettas då å då. Så har jag skit ont i min mage. Men idag får jag vara hemma å vila framför datorn.
Har dock vart ute å handlat med mamma idag. Kräftor,strössel, juice, maränger å annat gottigt :) Sen hittade jajg ett par Jeans som jag ÄLSKAR! å jag använder aldrig jeans, men de ska vi ändra på. Så fick ja söta grejjer för skolstarten;)
Kommer bilder å allt i nästa inlägg. 

Ikväll kommer Vicky å Lotta hit. Vi ska kolla på film å mysa!:)  Walk The Remember tror ja den hette. Alla säger att den e as bra så jag hoppas på det då:) Imorgon ska jag kanske åka å köpa en hamster! jag MÅSTE ha en!Men dom kostar ca 100:- sen måste man ha ett hjul å massa andra saker till den också. mat å spån. men jag ska nog köpa en ndå. Ska höra med djuraffärn på frösön å den på lillänge så ser vi vart ja hittar nån:) Har ring å frågat nu. På lillänge kostar dom rynt 100:- å på djuraffärn på frösön kostar dom 95:-.    Minns att de va nån som sa te mig förut att ja kunde få en bur osv me hjul å allt. Men nu minns ja inte vem de va mera!


Snart e en såndär gos min! hoppas ja.


puss mjau

film time!

Enjoy.Det där kunde jag leva på LÄNGE.

Sån ful film som vi spela in på skolan när vi gick på högstadiet! ojojoj.
Så kul att se!

today was a good day!Jag och lotta på stan. Så klart en normal bild, varför vara oseriös?


Vicky och Lotta vid Blå Center nu ikväll:) KJörde dit Denize me cykel från Valla. Mycket nöjd!En mycke go Denize!& det avslutas med en OHYGGLIGT fin bild på mig.


puss mjau!

bilderistheshit

Yran Fredag!
Bilder på therese fia å mig.
                                                              

 MYCKET trevlig dag, men mindre bra bilder.

Yran lördag!


Therese å jag                                                      Jag och Denize
 

regn på sommarnatten.

Det regnar ute, det är väldigt mysigt men jag gillart inte till 100%.
Idag har jag haft mycket för mig. Har vart på stan, målat ett badrum, vart hemma å sen cyklat till stan för att i stort sätt inte göra något alls, Sen cyklat hem igen. Nu sitter jag här å dricker de bästa som finns!, citron Bubbelvatten. Jummy!
Skulle just byta namn på bilddagboken till bubbelbajjan istället för blondiebajjan, men de gick inte.. så jag får väl stanna blond då. Haha.

imorgon ska jag å mamma åka iväg å handla massa. Hon och pappa åker bort under helgen så jag måste vara hemma med Nalle(min vovve för alla som inte vet) Så vi ska handla mat till mig så jag inte skiter i å äta. Blir lätt så om de inte finns nå man e sugen på hemma. Sen ska vi handla till min kräftskiva jag ska ha på Lördag med mina babes också! Ska bli grymmt roligt! Då ska Denize och Frida sova här också, FAN VAD KUL! Dom brudarna är suveräna, en extra puss te dom! :* 

Jag har behöv av att handla. Måste ut med mamma på stan igen för i förrigår va vi bara ute i två timmar. Hittade massa saker vi skulle gå tillbaka och handla, men de glömmde vi helt! Måste speciellt ha ett par skor från Din Sko som jag ÄLSKAR. Det är de första paret som är de viktigaste paret. Men skulle vela ha alla tre. Och det bästa är att om jag haft pengar å köpt alla hade de bara gått på 1600! Det är ju hur bra som hälst!
 


Sen hittade jag en tröjja på carlings som vi lade undan. En vit lite fodrad med ett tryck på ryggen för 400:-. Oerhört snygg! Tror jag ska springa ner på stan imorgon å köpa den, det fanns bara en kvar så. Och sen skulle vi köpa vitaminer till mig och en träningströjja, som vi såklart också glömmde.
Hittade även ett nattlinne som jag nästan måste köpa bara för det hör till underkläderna jag fick. Så underbart fina!
jag hittade också en Ed Hardy perfym å body lotion. Parfymen kostar 700:- och lotionen bara 245:- så den funderar jajg skarpt på att köpa.eller så önskar jag mig den i födelsedags present! Det är trots allt mindre än två månader kvar för min del!

Nu ska jag dricka upp mitt vatten, sen sova.


Puss mjau!

morgondagen

Imorgon ska ja upp å fixxa mig å sen dra in på stan med mamma å tigga ihop lite nya kläder ; ) Känner att de skulle va kul att köpa in lite till höst garderoben. Men när hon väcker mig imorgon kommer hon inte vela åka innan jag städat rummet, garderoben ligger på golvt, Urk! 
Hittade ett par skor igår som e skit snygga till hösten å vintern för 500:- på din sko som jag nästan MÅSTE ha.
Sen underkläder på H&M som e underbart söta! åså t-shirt där som ja hitta. Sen kommer jag väl anstränga mig för att hitta nå mer snyggt som mamma tillåts köpa till mig.
Sen skajag väl hem, å sen va med Denize vicky lotta ida osvosv BRUDARNA som vanligt! wohooo.

Nu vill jag ha morgon. Ska sova.


pussmjau

Stenåldersmetoden: Stenålderskost

Att äta Stenålderskost enligt Stenåldersmetoden innebär i korthet att man skall äta som de gjorde på stenåldern helt enkelt. Som det var menat att människan skulle äta. På stenåldern fanns det t.ex. inte pommes frites och friterade lökringar... Livsmedelsverket har en mycket bra förklaring på denna urgamla diet.

För att inte misslyckas med bantningen: Komplettera med en bra multivitamin och en bra multimineraltablett. Denna ser till att du får de vitaminer och mineraler som du behöver. När man bantar är det vanligt att man snabbt lider brist på dessa viktiga ämnen, vilket i sin tur får dig att avbryta bantningen i förtid p.g.a. av dåligt mående.


dåndimpen

så fruktansvärt irreterad. Jag vet att jag inte borde vara det, men jag har väl all rätt att ha dom känslorna? JA.
Å de e verkligen som om du tycker att det är jätte kul å njuter av det, jag ser inget kul alls i det.
Å att du inte säger emot? eller sa emot? Nej för de e så kul.

Urk, de går verkligen inte längre för dig..

ont i halsen å trött i kroppen

vaknade mitt i natten å hade grymmt ont i halsen!men jag somnade ifrån de.
Vakna med ett ryck å trödde jag försvoit mig, men klockan va bara halv 10 så ja klev upp å gjorde me klar.
Sen drog ja te stan å träffa Mathias. De kändes konstigt i början, å han var inte helt sig själv.. men de vart bättre till slut... När han vart gamla vanliga lilla surknulen igen, haha ;D
Vi gick iaf runt på stan, ja sminka han med glitter å han stylade mig på Monki, de vart fult. HAHA
Sen bjöd hans mamma oss på kina mat:) Sen mådde jag AS ILLA å skulle typ spy.. men de gick över efter ett tag.

Nu sitter ja hemma, as trött å förvirrad. Vet inget om vad jag vill å  hur det borde vara. Urk på burk . . .
Om exakt tre månader ska jag tatuera mig! WOHOOO
Om exakt tre minuter ska jag duscha.. sen sova.

puss mjau! 

de e frågan..

undra om imorgon blir en bra eller dålig dag?

Denize kan iaf se in i  framtiden

!! :)

JAG SKA GÖRA ALLT:D

ma takkar å bockar!

tack för en hel vecka med skojjigheter! Å jag mår inte äns dåligt idag! WOHO.
Ska ut å cykla springa eller gå snart. har just ätit så.

Blir nog en lugn kväll åså för mig. Kanske ska på en prommenad även med Malin!

På torsdag åker mamma å pappa bort tills på söndag, så jag ska va hemma  å ta hand om Nalle.
Vad vill jag? Vad känner jag?Och hur ska jag kunna veta svaren på de frågorna?

if i get to hot... HOT!

TACK för igår! de va AS SKOJ, å hoppas på samma visa ikväll!


Puss mjau

RSS 2.0