söndag, vilodag, å gymdag!

då va denna vecka slut.. Jag e elak om ja säger att gårdagens kväll var värdelös, men de va riktigt tråkigt. Eller ja, jag hade väl trevligt med mina kompisar, men jag va helt slut i kroppen å ville bara sova å ta de lugnt. Men de vart nån öl, bara på hemmaplan dock, å sen vart de käk på max. Bra avslut va? urk va smällfet , bokstavligen, man kände sig efter! 
 
Men nu kommer en ny vecka, med nya tag! Jobb, träning, hänga me kompisar å temys i soffan om kvällarna framför serien man kollar på. Härliga härliga höst! 
& de får mig å tänka på!! Idag ska jag välja ut på mia facebook vem som ska vinna en färgning med 30% rabatt! KUL! 
 
 
 
myten om att inte träna dagen efter (ja är inte alls bakis å va inte ett dugg full igår) är till för att brytas. Skyll inte på att du e bakis för de e bättre å träna än inte alls. De e bara en av alla bortförklarningar du använder. 
 

hej ina lördag.

goodmorning, 
hoppas mitt inlägg igår nådde fram till de som det skulle, men de tror jag att de gjorde. 
 
  morgonen starta bra av en jonas som klappa en på ryggen så skönt, då blir man i mys mode å bara slappar :) 
har druckit kaffe å ska snart äta frulle, men sitter i telefon kö på SKIT-telia...
  ja har betalat för tv å nå plus skit som ja inte ens aktiverat, å tycker de e sjukt konstigt att man ska behöva, i månader, betala för nåt man inte aktiverat å använt ?!?? så, nu ska jag, medan ja e hungrig å lite sur, passa på å ringa dom å skälla lite å hoppas på att få pengarna tillbaka!!!
 
 
 
 
här är i alla fall skeppet ja gjort :)  ja ska hålla mig till linjer, tycker de e lite kul å ha de just nu, så kan man skugga å färglägga framöver så blir det som en helt ny tatuering sen! :)
 
 
 

förlåt. förlåt från mitt hjärta.

för, ja.. jag vet inte hur måga år sedan längre.. så blev jag sjuk. 
 jag vid tillfället kände inte, å tyckte inte att det var så illa som det var. men nu i efterhand så kan jag tänka samma tankar, just för att jag vet att ja tänkt dom å vill knna på dom lite, å känt 'fyfan att ja vart på ett så mörkt ställe'. 
  under den tiden i mitt liv var jag väldigt bland molnen. Jag var inte jordnära, jag var aldrig jordnära. 
ja var hemma, i mitt rum, i min säng, i mitt huvud å på gymmet. ingen annan stans. Eller så var jag full, i ett rus, som gjorde att jag slapp vara nån annan stans. 
 
   jag kan inte tänka mig hur detta påverkat andra på ett eller annat sätt, som jag inte har sätt det alls. 
jag kan inte tänka mig alls hur detta kan ha sårat så många, å fått så många att känna sig hjälplösa, kränkta å massa andra saker. Utstött å bortvalda. bortglömda. 
 jag ber så mycket om ursäkt. 
jag glömde helt enkelt bort mig själv å den jag är. 
jag kan säga med handen på hjärtat att jag är inte alls än hela mig själv. ibald tappar jajg bort mig å hamnar i min värld. Men jag vill inte på samma vis nånsin igen glömma vilka ni är. Ni alla som stått omkring mig å velat hjälpa mig, velat finnas för mig, å velat att jag ska finnas för dem! 
 
Jag är nu, i mitt dagliga tillstånd, inte ännu redo för att ta en annan människa i flrsta hand, förlåt. men jag är inte hel å inte stabil nog för att ha andras beskymmer å hur man nu ska omvandla det till ord, i första hand. jag har jätte svårt för att finnas till hands i huvudtaget. så länge jag inte kan hjälpa mig själv kan jag inte hjälpa dig.
 Det låter egnoistiskt å jag kan känna vissas tankar; Ego-Bajjan. Äckel-Bajjan. mm. Gör det skämtsamt å gör det lättare, men det är svårt. 
 
 jag har byggt upp mycket på dessa år, men jag måste få säga förlåt till så många där ute som jag gjort så illa å kanske inte funnits för då det behövts... förlåt. Så innerligt. FÖRLÅT.
 
 
Jag hoppas att ni känner att ni tar åt er, å jag hoppas att ni förstår, fast att ni aldrig kommer att kunna sätta er i min sits. ush så dåligt samvete jag kan ha så fort jag tänker på det. 
 Så illa som jag kan ha behandlat så många... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

INSTAGRAM DÖD!!!

Ska gå å lägga sig å i vanlig ordning kolla instagram. NÄ, MEN DÅ E DE DÖTT. anslutningsfel!! å alla har de jävla felet. jag blir frustrerad för de där är en rutin i min vardag! instagram in The bed. 💔

va ska man göra dådå? sova!? öh.saknar mitt rosa hår för övrigt.

å imorgon kan ni få se va ja gjort idag! här e en kikis!mans ruin

ligger under nålen :)
ye ye ye..
Aug. 26, 2014

klev upp för att träna å de va härligt! jobba hela dagen å är nu hos mamma å pappa i valla. fick god mat å vart på promenad.
The jam!

bra helg är bara till underdrift! att va full må suga, men The jam, showen, må ju va nåt av de pampigaste man sätt! har sätt de förr, men så coolt! 😀
mat!

dagens lunch, inte mkt å hänga i granen, men man blir mätt! å gott e de :)

slutar lite tidigare för en gångs skull så ja kan dra iväg å göra lite roliga saker!:) ska hitta ett skrivbord tänkte ja, även träna å städa undan hemma för imorgon kommer ju Jonas hem :) å då må de va fint så vi inte tjafsar ;)

hot!!

spisy food! kryddat köttet så ja svettas, haha! men så gott :)
ruskigt flottig bild dock..idag blir de jobb till strax efter 18, följt av träning å sen hem å fixa å trixa! :)
ska köra ett ben å rumpa pass idag, köpte nya träningsbrallor samt 1kg vikter till vristerna så de ska bli lite jobbigare :)


Lunch!

Halaaa

Ligger å fiser i Jonas säng, han är i Sundsvall å jobbar å då är alltid hans sida min!, å Kinkes såklart. 

Är helt slut efter allt hurtt man haft för sig på senaste , men de e bara å hålla igång så blir de effekt till slut :) 

Ikväll har jag vicky å Mica kört trappträning. Gosh!, så ja tog i ! De kändes riktigt bra å ja orkar så mycket mer än tidigare :) kul!! 

  Imorgon e de jobb 10-20 så ja måste verkligen sova. Prommisen blir 08.00 så sömn behövs !! (Sömntuta) 


Godnatt ! RSS 2.0