resekåt!

alltså, ja blir helt till mig av bara tanken av att om 6 månader ligger ja på stranden i Hua Hin!  Planerna vart ändrade.  Koh Tao e ju vårt paradis, vi firade nyår där förra året å vi vet att de e as bra.
Förra året landade vi i Phuket å åkte hem fårn Phuket.
I år landar vi i Bangkok å åker hem från Vietnam.
  Vi landar i Bangkok den 29/12 runt 00.00 så typ den 30e. Om vi skulle åkt till Koh Tao så hade vi fått ta in på hotell i Bangkok å sova ca 6 timmar å då kliva upp för å ta en buss till piren mot Koh Tao å åkt över med färjan. De hade tagit hela dagen den 30e. Vi hade kommit till Koh Tao, sovit å sen e de 31a. Den dagen hade vi dock haft helt fri där å gjort va vi ville, kanske åka till Koh Nang Yuan i år igen?
Nä.. de kändes så stressigt å tråkigt.
 
 
Så, istället så bokar vi första natten på ett "skithotell" i Bangkok. Sover ut, å sen förflyttar oss till ett LYXHOTELL där. Ja sitter å spanar efter de bästa hotellet för bästa priset hela tiden! haha. De får inte bli för pråpert å stelt heller.  Då har vi iaf hela den 30e i Bangkok. Sen 31a åker vi ner till Hua Hin. Firar nyår där på ett hotell vi redan bokat precis vid stranden, för super bra pris å med jätte bra recentioner. Där blir vi två nätter, så den 2a Januari åker vi vidare till Koh Tao.
 
Visst låter de som vi har läget under kontroll? haha.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0