Blev riktigt irriterad idag. Jävla män!

Eller ska ja kalla dom jävla grisar? 
  Ja har blivit så arg på dom flera gånger idag! Å ja, jag säger dom. För alla e likadana. 
 
Jag var på gymmet i morse å skulle träna lite biceps. Ja går mot hantlarna å en man gör det samtidigt å tar hantlar först ?!, de va ett pr 8or. Han kolla på mig å sa; du kanske tänkte ta dom? 
Ehm.. näe?! Ja skulle ha tiorna.   - alltså vadå? Trodde han att ja skulle ha dom eller lägre för att ja va tjej? hmm..
 
Sen kommer städpersonalen. Å de e två killar! Å den ena går snabbt å städar på tjejernas, hmm... va de för att ta sig en liten titt kanske?! jävla pucko. Dom kanske skulle ha anställt en tjej för att städa där? Eller nä förresten, varför ska en tjej städa?!?! de går ju inte, de skulle ju va fett nedtryckande. 
 
   När ja sen va på ICA å skulle köpa batterier så stod de en kille vid den hyllan. Å breve va de bindor å tamponger. Åså tog han plats vid hela batterihyllan å flytta sig ett steg åt höger som att ja skulle komma åt tampongerna bättre! Vilken jävla idiot!! Ja vart så arg så de koka i mig, ja gav han en bitch blick å ryckte mina batterier. 
 
När ja cykla till salongen så mötte ja en kille på cykel som vägrade veja så ja vred undan i sista sekund! Tänkte han inte på att de kunde gått illa eller ? Å där å, ja fick vika undan för att jag e tjej! Nä nu hörrni..!!!
 
Ja satt i alla fall nyss på facebook å såg att alla band på swedenrock vad män! Alltså.. snacka om att den osm grundar den festivalen e värsta tjejhatarn. De e säkert en man med liten stake som blivit nobbad å mobbad hela livet. Alltså vilket fiasko! huvva. 
 
  Nu kollar ja när jonas spelar GTA å de e HELT SJUKT att man inte kan välja att vara en tjej i spelet!? Asså.. vart e världen på väg ?! 
 
Å sen en annan sak ja kom på att ja sätt. 
 När  vi va ute å käka i sthlm så gick alla män på toaletterna där de stod män! 
Jaha, ska inte ja få gå på den toan eller? bara för att ja inte e en man? Bara för att ja har större bröst än er "män" å gör att ja inte har lika stort ollon som ni? 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nä. Jag e inte ett dugg seriös! Vara helt jävla dö less på hur alla kan söööööka
problem! Allt som ja skrev har hänt i dag har inte alls hänt, men de e nå så typiskt som nån skulle kunna leta sig fram till på alla krångligaste vägarna. 
Att swedenrock hade haft manliga band å att man bara kan va killar på GTA. Fine, men vem orkar göra ett problem av det? Snacka om att ja blir sjukt provocerad å irreterad av sånt här. 
 
Kan vi inte alla bara va människor? Å bara bete oss normalt. Inte söka problem i allt! 
De e säkert as mkt brudar som jobbar backstage å massvis runtom festivalen, samma sak med killar! eller MÄN. 
 
NÄRÅ MEN IKKE NU SKA VI GÖRA EN STOR SAK ÖVER ATT MÄN ÄR MÄN Å KVINNOR ÄR KVINNOR Å HEN ÄR HAN Å HEN ÄR HENNE Å EN EN EN.... puh.. ja orkar inte.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0