lördagkväll.

igår hade jag fest hemma men hamna i stan till slut ndå, men fick åka hem snabbt igen då varken ja eller jonas fick komma in på krogen. heh.
 Men nu sitter jag iaf å dricker vin i soffan å lyssnar på dropkick murphys i min ensamhet, å de e jäävligt mysigt!
Men snart får jag sällskap av ett korvpaket (kan man säga) en massa killar alltså, he he heee ;)
Å vi ska bli våta, bokstavligt talat, vi ska bada tunna. Mmmmh. jag å de håriga killarna.
 

torsdags-fix-mys

sitter å fixxar en lista på spoty inför morgondagens bravader medans ja har silvershampo i huvvet. Känns bra! känns lila. haha ;)
 
Iaf, annars e ja sur.. Köpte världens bästa skjorta idag på rut m.fl, men efter ja köpte den så va ja in på H&M för att lämna tillbaka lite ja köpte igår, å då måste ja ställt ifrån mig påsen där.... för min skjorta är booooortaaa...........
De första jag ska göra imorrn klockan tio är att ringa å dra in på H&M iaf. Å om den inte e kvar, då brinner de!
 

jo. tjejer kan dom också.

 
om killar partar å klär av sig å strular å flashar å ja, u name it, då är dom kungen, as rolig, fett sköön mm.
men då tjejer gör likadant, självklart e hon en slampa. Så ja jonas, jag kan väl visst göra sånt men att stämpeln är inte rolig king som e as sköön, utan jag var en slampa!  (inte som jag skulle vela säga de, men andra)
 
 
okej. Nu kanske vissa tolkar dehär som att ja va en slampa på riktigt, men ja säger bara att vi tjejer också han blotta oss å tycka de e kul utan att ha nå annan tanke bakom de som att "hellloo jag är lättsinnig"

sandra + jonas = bebis

såhär kommer våra barn se ut... Fyfan va hemska.. Uga
 
 
 
Båda fick min näsa, men tjejen fick jonas kindben, eller hur?
 Kan man se nåt annat som e från ena eller andra?

sotig och skitsnygg

Idag har de verkligen vart ett innesittarväder. Och de e det jag gjort! Tog en liten prommis med nalle å mamma efter frukosten i morse men sen har jag endast vart inne skulle jag vela säga. (cykla till ICA också, duktig jag)
 
Annars har Gossip Girl stått på shemat, sminkat mig svart sotigt vilket jag typ aldrig testat å sen har ja lagat mat till mamma å pappa! :D Det uppskattades då pappa gjort illa handen å kan inte använda vänstern alls å mamma kom hem från jobbet klockan sex.   Å jag bjöd på chili & vitlöks biffar med kökta rödbetor och potatis å sallad!
Hemmafru jag är! haha. Det var ju kul också!, kanske ska laga mat oftare :)
 
 
mitt smink. trivs i de!
 
 
 
 
Å SJÄLVKLART mössan ja fick av mammsen ! den är ju skitsnygg å jag är skitsnygg! wopppa!
 
 

Om de e !


bra snabb kort dag :)

var precis å lämna en tavla ja målat till Josefin och Anders :) en bild på dom, som inflyttningspresent.
Den gör nog bra i deras sovrum !
 
Åkte in till stan för at möta upp pappa å fixxa ut min telefon, men ikke.. Telia stängt! Så ja dras fortfarande med min skit telefon, hate it. Men fick iaf träffa kusin Jennifer en snabbis å det är ju alltid kul tycker jag!
 
Snodde med mig två flaskor silvershampo från josefin också, så nu ska jag fanimig bli blond som ja vill! Annars blir ja röd...! (hur många gånger har jag sagt det nu...)
 
men dethär silvershampot är ju riktigt bra så ja tror på de ja.

höst eller sommar färg?

åå hemska dröm! drömde att ja vaknade bakis å att ja vart otrogen, å ja mådde så dåligt! usch, å de kändes så verkligt! Inte alls kul.
 
Annars e de en as fin dag! Bra dag. en riktigt fin höst dag med sol å orange gula färger överallt. Underbart!
De får mig att fundera på om ja ska färga håret rött igen? De  e ju sååå fint till hösten!
 
 
Men mer mörk rött å inte den bruna luggen.
 
Så, ska jag behålla min sommar färg elelr ska jag färga in mig i hösten? =)

Greken!

Skulle åka till kusin Jennifer för att umgås med henne ikväll, men kunde inte ta mig dit pga pengar å hade ingen kallelse att åka på hem imorrn, men jag hade turen att få sällskap av Greken som tog sig en trip hit! Trevligt!
  Han drack kaffe, jag drack te, å vi snacka skit. Jag fick även lära mig hur en turbo fungerar. Eller, jag låssas i alla fall som att jag förstår ;) HAHA.
 
 
Han har fått sig en lägenhet vid blåcenter här i stan, så nu kan man få se hans håriga face oftare!
 
 
Nu; Gossip girl time. Jag är besatt.

I'm back. Again... SRY!

Hej hopp i lingonskogen! Sry för allt, jag e sämst på att blogga men jag har faktiskt fullt upp om dagarna.
 Skulle ju bara luncha på ätstörningsenheten i veckan men de blev frukost också, men de känns bra!
Sen när ja kommer hem prommenerar jag å fastnar framför annat, målar å sånt. Men jag ska komma igång med bloggen igen ;) E ju inte heller lika lätt när man inte har sin iphone -.-  SUCK.
 
MEN, imorgon har dom stängt på ät-enheten så jag e ledig! Vilket betyder att jag ska ta hand om mig själv, träna, prommenera, ansiktsmask, måla naglarna, raka mig, peela kroppen, plocka ögonbrynen U NAME IT! allt ! :D

Så ser oftast mina torsdagar ut då Jonas kommer hem på fredagarna, å då vill man ju vara fräsh!fräshast! ;)
 

FUCK TELIA

Fick sms av telia när ja va klar på ät, de stog att ja kunde hämta min iphone som vart inne på lagning. Å VA GLAD JA BLEV! Men....
(jag hatar de ordet -men-)
MEN när ja kommer dit så ska ja betala för skiten?! 2600 kr! Å ja e ju inte den som tänker efter så ja säger bara okej, men de får vänta för mamma å pappa är i turkiet. (i know, bortskämd..)
 
men då när jag pratar med jonas så påminner han mig om garantin osv, så ja kollar de när jag kommer hem å ringer telia support å bla bla bla.
 
10 min snacka ja med en som inte kunde hjälpa mig, 20 min snacka ja nu med en dam som gjorde det.
 Hon berätta då att min mobil blivit inlämnad på försäkring å att de ty inte fanns så därför skulle ja betala, men sen så berätta ja att de va på garantin som ja lämnat den å att ja hade papper å allt då, så de skulle gå på garantin.
(felet va att den höjde å sänkte sig hela tiden)
 
Men då hon dröjde i några minuter för att prata med nån å kom tebaka så berättade hon att den va fuktskadad å att det går inte på garantin. Okej, fuck my life då.
 
Men nu ska ja in på Telia, snacka med dom å be dom kolla vem som hade min telefon innan mig, för de va de nån som hade då de redan va sms på den när jag hedde på den på julafton. samt att ja inte fick nån laddare.
 
LESS ja e nu.

oj, taggad i min rumpa?

haha. varför taggar man nån på min rumpa för? har inte accepterat de dock, å de e en främling som lagt taggen på en annan främling. Fun fun fun.

det har gått bra! :)

ja de där gick ju bra. Känns lite jobbigt nu efter men det har gått bra! =)
 
Min situation nu är bara att ja är på ät å käkar frukost mellan 8 - 8.30, sen vilar jag där till 9.00 å efter det får jag åka hem eller vila kvar till lunch. Men jag åker hem för ja är ju hundvakt, så en prommis med nalle blir det då.
  Så den har jag precis tagit å ska nu byta om å fixxa mig lite, sen ska ja tillbaka till lunch mellan 11.45 till 12.15, vila i 30 min på det.  Sen får ja åka hem! Så ska det se ut varje dag denhär veckan, å nästa vecka blir det bara lunchen jag ska på.
 
Men efter lunchen idag ska ja på stan med Jennifer. Det är så mycigt väder nu å så höstigt så ja vill bara kolla på massa höst kläder å shoppa! iiih!
 
 

morrn morrn

ska iväg på ät nu å käka frulle. Början på en tidig vecka å förhoppningsvis ett bättre liv. Hörs sen!

BYXORNA

jag har läänge velat ha sånahär brallor! ni vet som Sandry i Grease?!
 
Kolla i alla fall på x-factor nyss å så vare en tjej där som hade såna brallor å ja vill veta vart man hittar dom!
Så snälla, om nån vet!!, tell me!!
 
 
tack på förhand
 
 

Söndags middag! Kaos....

mamma å papa är i turkiet, jöns är hemma å gör matlådor till arbetsveckan å jag försöker då madans vara romantisk å visa va ja kan i köket!  Dock ser det ut som ett bombnedslag å jag är inte ens på gång än...
 


 
 
Här är iaf Jonas duktig å dammsuger min matta!, han tyckte den va lortig. No shit, tänkte ja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

äntligen helg

hatar morgon förskylningar. Helt snorig å täppt i halsen å näsan. Så snuskigt när man känner snoret som ba täpper till i hela halsen å snoken. Uuuuääää... står ovanför toaletten å fräser för att få bort domdär äckel-klumparna.
 
 
 
Jag hade de myspys hemma hos Asken igår iaf!Kan ju säga att ja inte behöver köpa nya kläder på ett bra tar iaf ;) haha. Fick med mig två proppfulla påsar hem med only kläder!, woooppppppaa! :D
Skit bra!
    Å nej, ja va inte dit för att sno kläder av na, de va ju bara ett plus i kanten;) Vi satt å mös å drack te framför tvn å! Härligt en hemsk höst kväll.
 
 

Herrå!

Drar å har en kvalitets kväll med Asken! <3
 
Men blir ingen sen kväll, för ja måste hem å raka mig, tvätta mig, skrubba mig å måla naglarna. För imorgon är det helg å imorgon kommer jonas hem! vet att asken ska göra desamma ndå så ;)
 
Va iväg på lillänge med mamma förresten, å fick en snygg outfit för morgondagen! ;)
FIN VA?!
 
 
kanske hörs sen! Pusshaj

my day, in a short way

Drog in på värdelösa arbetsförmedlingen på nån info grej. mööh tråkigt att till å me skriva om!
 hade i alla fall turen att träffa Asken å spendera en liten tid med henne :D
 
Tar nog bilen å hälsar på henne sen! Dricka lite te å kolla på kläder.
 
 
 
här har vi fin asken!

sjuk.

Snorig å ont i halsen. Fuck it. Men de e ndå jääävligt blåsigt ute så då behöver ja inte få dåligt samvete av att sitta inne.
 Ska väl skissa mera idag antar jag.. haha.
 
OOOOPS måste rusa. Bleker håre i 12% väteperoxid uppe!! (löshåret alltså)

synd att man skriver pissigt fult

tar mig ut för 90 min...... sen soffläge!

kliver upp ur soffan å drar till behandlingen.
 Sist ja va där, förra veckan, så diskuterade vi att ja skulle gå dagvård, så min behandlare skulle ta upp det igår på möte med resten av vårdarna, så idag ska jag få veta hur det blir.
 
Antagligen blir det inte av eftersom att jag vart där i flera år och "utnyttjat" deras tjänst ich tackat nej till dagvård förr. Så då kanske dom kommer tycka att jag kommer få samma info om å om igen så det blir inge bättre.
  Sen kan ja tänka mig att ja kommer tycka de e småjobbigt. Tänk att va instängd i samma salar med samma folk från 08.00 - 15.00 i 16 veckor?  Oj, ja vet inte.. Å sen se alla som e där som kommer va smala å uuuuh. Nä, ja kommer inte klara det.
 
 
men nu drar ja iaf dit för att få höra. Puss så länge!
 
 

sjukling!

 
ligger hemma i soffan å är sjuk. fett skönt!
 

Grattis pappa!

Idag fyller pappa 50 år! GUBBE! Haha
Uppe med tuppen för att åka till stan å lämna in telefonen..... Fyfan va handikappad ja kommer vara! Tänk på bussen, kommer inte kunna kolla Facebook då. Å tänk när man e nyvaken å ligger i sängen å ska kolla allt. Fy...

Så nu ska ja leva med en knapp telefon tills vidare! I die.


Wazzzuuuup?!

Helt alkohol fri i helgen, å ja mår så bra! Igår va jag verkligen i nuet när jag låg i Jonas famn å kände mig så trygg. Pussar kramar å bara massa kärlek i höst mörkret. Helt underbart!

Nu ska jag sova ensam 5 nätter (lät ju inte bli så då ja oftast hamnar hemma hos Jennifer). Men inatt blir ja själv. Har för att bli trött suttit å skissat, men er inte ad det blir av de.


RSS 2.0