Jag hatar löp-tikar

Ta bort alla j*vla löp-tikar i Sverige (utom roxie Bajjan von zätterström) !!! Eller Gud, Jesus, vem du skapare än är.. Trolla lite så alla tikar har mens samtidigt, det hade vart så mycket lättare för alla oss andra med hanhundar då!
Dom drar å nosar som en gris, slickar på kisset och sitter inne å gnäller vid dörren för att dom vill ut å juffsa! Så sjukt jobbigt. Visst, vi skulle kunna knipsa bort bollarna på han, men vart tar manligheten vägen då?

Ändra tikarna så dom har mens samtidigt eller ta bort den helt, för det är inget malligt kvinnligt över att ha ont å blöda ur murvan....

Och Gud, Jesus, du fämmande man.. När du väl håller på kan du väl göra så att alla kvinnor i världen har mens samtidigt och att den veckan blir en semester vecka för oss? Å att man inte KAN ha sex när man har mens.
Såhär tänker jag då...;
Alla har mena
Samtidigt, och då får man ledigt och man kanske semestrar med varandra. Männen får då alltså också semester, men från frugan å hennes PMS. Och om man inte kam ha sex under mens så kan inte karln springa å doppa veken i någon annan under tiden, för hon har också mens. Detta gör alltså att män inte kan vara otrogna eftersom vi kvinnor har all kontroll hemma och isolerar våra män väl.

Å detta är bara fullt vettigt, säg inget annat.


Kommentarer
Postat av: pimpXprincess

Tycker att man ska kastrera hundar, för deras eget bästa. Används dom inte till avel lider dom bara av att inte vara kastrerade.

2011-12-29 @ 13:26:49
URL: http://pimpxprincess.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0